Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!

Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!

På lördag, Påskafton, öppnad Liseberg upp sina portar för säsongen. Och detta med en nyhet som sätter skräck i de flesta! Atmosfear är ett fritt fall från 116 meters tornet som tidigare var ett lugnt utsiktstorn. Numera hissas du upp, sittandes utanför tornpelaren med fötterna fritt dinglandes. Färden upp går långsamt…neråt däremot går det i 110km/h, 90 meter rakt ner på 3.1 sekunder. Under den färden uppnås fyra positiva G-krafter! Wooooh! Själv vet jag inte om jag vågar. Själva fallet vill jag uppleva, men det är vägen upp och höjden som sätter skräck i mig! Vågar du? Aftonbladets reporter vågade, se hans åktur här!

Det är med andra ord dags att boka in en weekend i Göteborg och testa nya Atmosfear, eller varför inte Farfars Bilar!? Kanske lockar mer! :-) Boka ett hotell i Göteborg och njut av en stad som erbjuder mer än hisnande åkturer. Kika på sidan om Göteborgspaket och på våra hotell nära Liseberg!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Välkommen till HotelSpecials.se nya snygga blogg!

  2. -
  3. Nobis Hotel är hett!

3 kommentarer för “Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!”

  1. Den nya attraktionen kommer att bli grym!

  2. Har du testat den Erik? :-)

  3. [...] för stora och små. Aftonbladet har jämfört årets nyheter på Liseberg och Gröna Lund. Atmosfear på Liseberg som jag skrev om tidigare och Twister på Gröna Lund. Enligt Aftonbladets undersökning fick Atmosfear 21 poäng och Twister [...]

Lämna en kommentar