Hotelspecialsblogg.se » Hotellnyheter » The Lodge Resort – snyggaste Spahotellet just nu

The Lodge Resort – snyggaste Spahotellet just nu

Jag är glad att presentera ett nytt Spahotell på HotelSpecials.se – The Lodge Resort. Jag faller för New England-stil, läget på en av Skånes högsta punkter och en härlig utomhusjacuzzi. Ett unikt hotell med schyssta Spapaket för dig som vill lyxa till tillvaron! Här skulle jag inte ha nått emot att checka in en regnig höstdag. Det första du möter är loungen med bar och stor veranda, öppen spis och gjutjärnskaminer. Kura ihop sig i en stor soffa och bara njuta. Ja tack! Hela hotellet andas New England och ett lugn. God mat, härlig natur och Spa med utomhusjacuzzi. Och jag älskar designen i rummen!

Lyxiga paket alltså, där ni bara kan njuta och slappna av! När du bokar ett paket via HotelSpecials.se får du nu 10% rabatt på valfri behandling! Inte illa! Kika mer om paket och bokning till The Lodge här!

Snart kommer du som läser vår blogg och gillar oss på Facebook att kunna vinna ett lyxigt Spapaket på The Lodge! Ett paket som innehåller afternoon tea, inträde till Spa, 4-rätters middag, övernattning och frukostbuffé! På tisdag drar tävlingen igång! Håll utkik!

Lite goa inspirationsbilder då! Varsegod!
//Paulina 

 

 

 

 

 

 

 

The Lodge Resort!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Lyxhotell i Åre – Välkommen Copperhill Mountain Lodge

  2. -
  3. Halva priset på Sea Lodge i Smögen

  4. -
  5. Vinn Spaweekend på underbara Sankt Jörgen Park Resort!

2 kommentarer för “The Lodge Resort – snyggaste Spahotellet just nu”

  1. Detta ser mysigt ut, jag vinner gärna en spa helg hos er.

  2. Vilket ställe, det ser verkligen jätt härligt och avkopplande ut :)

Lämna en kommentar