Hotelspecialsblogg.se » Bloggar » Gothia Towers – tips från Göteborgsexperter

Gothia Towers – tips från Göteborgsexperter

Ibland kan det vara svårt att veta vilket hotell jag ska välja när jag ska besöka en stad. Även om jag läser information och recensioner om hotellet slår rekommendationer av folk i min närhet snäppet högre. Göteborgsbloggarna som bloggar om allt som rör Göteborg har testat på Gothia Towers, och de var mycket nöjda. Läs om deras vistelse på Göteborgsbloggarna så kanske du också har lättare att välja hotell när du kommer till Göteborg nästa gång.

Gothia satsar ju för fullt mot ett tredje torn och kommer när det är klart 2015 att ha Göteborgs högsta byggnad. Gothia har också, enligt mig, en av Göteborgs häftigaste restauranger. Beläget på 23 våningen, Heaven 23. Den utsikten. Den räkmackan. Testa den!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Gynnings tavlor på Gothia Towers – Göteborgstips!

 2. -
 3. FREDAG. Gästblogg från en Göteborgsexpert!

 4. -
 5. MTV gala i Göteborg – tips!

4 kommentarer för “Gothia Towers – tips från Göteborgsexperter”

 1. Hej Paulina! Har du något hotell att rekommendera i Stockholm 8-10 september för mig och 2 döttrar?

 2. Hej Elisabeth,
  Självklart ska jag hjälpa dig med tips på hotell till er i Stockholm. Har du önskemål om var i Stockholm? Hur gamla är döttrarna?
  //Paulina

 3. Så bra vi är 3 vuxna så dubbelrum med extra säng går bra helst centralt och inte alltfört dyrt.

 4. Hej igen Elisabeth, jag har tagit fram några alternativ till er. Det ena är Best Western Hotel Karlaplan på Östermalm. 4-stjärnigt fint hotell med bra läge. http://www.hotelspecials.se/hotels/best_western_hotel_karlaplan.html
  Pris för 3 vuxna i 2 nätter: 3770 kr inkl. frukost.
  Nordic Sea Hotel, ligger precis vid Centralstationen. Riktigt bra hotell! 4-stjärnigt. 3 personer i 2 nätter kostar där 4340 kr inkl. frukost.
  http://www.hotelspecials.se/hotels/nordic_sea_hotel.html
  Sen ska du också få ett budgetalternativ. Wasa Park Hotel, ligger vid Sankt Eriksplan. Delad dusch och WC men det ingår frukost. Pris för 3 vuxna i 2 nätter 2190.
  http://www.hotelspecials.se/hotels/wasa_park_hotel.html

  Hör av dig om du har fler frågor eller funderingar!
  //Paulina

Lämna en kommentar