Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » VANN – En härlig upplevelse för smak och själ

VANN – En härlig upplevelse för smak och själ

Jag och mina 5 kollegor besökte VANN mellan fredag och lördag. En riktigt skön upplevelse och vi blev väl omhändertagna av underbara Lena. Vi fick först en rundvisning av hotellet och fick se de olika rumstyperna. Jag tror vi alla var överrens om att sviten med stor terrass ut över havet och badkar med glasvägg och utsikt mot havet var favoriten. Ett riktigt hett tips för er som vill åka på en romantisk weekend.

Vi skyndade sedan ner för att njuta på Spa. Här fanns sköna pooler, varma källor och isbad samt olika bastur, bland annat en med glasvägg och utsikt mot havet, vackert! På Spa kunde man också njuta av frukter och dryck.

Efter Spa:andet var vi alla väldigt hungriga och nyfikna på den spännande maten. Och där gav de oss verkligen ett wow! Vi fick smaka på 7 rätter och det var njutning rakt igenom. Utvalda viner och presentation av mat och vin till varje rätt gjorde att det blev än mer proffsigt. All mat på VANN  är gjord från grunden och inget är färdigköpt. De arbetar också i stor utsträckning med lokala producenter. Brödet var också underbart och självklart nybakat av VANNs egna bagare.

Det jag tar med mig mest från VANN förutom maten, är deras underbara terrasser med utsikt mot havet där det finns solstolar, sittgrupper, bar och grill. Jag ser framför mig en av deras grillkvällar med mycket folk, sol och båtar som lägger till vid bryggan för att komma och njuta på VANNs terrasser. Det ska tydligen också bli en glasskiosk vid båtbryggan och de har tennisbanor, golfbana på andra sidan fjorden, 3km slinga för löpning/gång och andra aktiviteter hela sommaren. En riktig semesterresort med andra ord.

Om det är någonting jag skulle önska så hade det varit en enklare typ barmeny eller lättare meny som tillval till deras finare á la carte. För här kan man stanna flera dagar, och då är det bra med olika val för middagen. Valet att ha pannkakor till frukosten var också en 10-poängare. Riktigt smaskigt!

Tack Lena för ett härligt besök! /Karin, Carolina, Camilla, Anna, Malin och Paulina.

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sommarerbjudande och Sommar Special på hotell.

  2. -
  3. Roxette konserter – hotell och datum!

  4. -
  5. Allsång på Skansen – hotell och Måns!

2 kommentarer för “VANN – En härlig upplevelse för smak och själ”

  1. Härligt!

  2. Vann kan verkligen rekommenderas..har vart där flera gånger

Lämna en kommentar