Hotelspecialsblogg.se » Stadstips » Vardagslyx på hotell i Stockholm

Vardagslyx på hotell i Stockholm

Äntligen är sommaren över och livet är tillbaka i vardagen… eller?

Det kan kännas tungt att hösten har börjat göra sig påmind, och då är det extra viktigt att hitta guldkornen i vardagen. Det kanske är läge att redan nu planera in en långhelg att längta efter?  För att råda bot på min egen sommarbaksmälla har jag planerat in en weekend i oktober.

Om ni har lite större budget än mig, eller kanske några extra semesterdagar att göra av med går det att hitta riktigt bra sista minuten resor till solen just nu. Där kan vi prata om att förlänga sommaren! Om man inte bor så nära en flygplats kan det dessutom vara en bra idé att börja sin semester med en natt på hotell. Vi har flera hotell i närheten av Arlanda som inte behöver gräva för djupa hål i plånboken. Om man dessutom tänker på att frukost ingår och ibland till och med transport till flygplatsen- då är det till och med billigt!

Min egen weekend är planerad till Stockholm där jag och några vänner först ska lyxa till det med en natt på ett slott, för att sedan flytta över våra väskor till ett hotell i centrala Stockholm där vi har nära till både nöjen och shopping. Stockholm är så vackert på hösten, och jag ser lyckligt fram emot att fylla på garderoben med höstiga kläder. Det kommer verkligen kännas som vardagslyx att bo på hotell i Stockholm mitt i tråkiga oktober. Jag längtar!

 

 

 

 

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Hotell Britney Spears Stockholm 16 oktober

  2. -
  3. Sista minuten hotell Stockholm – Marathon + Elitloppet

  4. -
  5. Hotell i Stockholm för 325 kr per person!!

1 kommentar för “Vardagslyx på hotell i Stockholm”

  1. Fin bild! :)

Lämna en kommentar