Hotelspecialsblogg.se » Stadstips » Hotell i Uppsala

Hotell i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad, ärkebiskopssäte och har ett av Sveriges främsta universitet med mer än 40 000 studenter. I staden finns också ett stort kongress&event centrum (Sveriges 3e största för att vara exakt) som varje år lockar många besökare. Det är inte svårt att förstå att det är en stad med många turister!

Vi har flera hotell i Uppsala redan nu, och förhoppningsvis blir det ännu fler i veckan! Vår account manager Pär är nämligen ute på roadtrip den här veckan och Uppsala är ett av hans stopp längs vägen.

Vi försöker få en så bra blandning av hotell som möjligt i alla städer, för att alla våra kunder ska hitta något som passar just dom. Det innebär att vi har flera hotell i centrala Uppsala, vi har personliga hotell med charm, moderna hotell nyrenoverade hotell, en del som är lite dyrare och dessutom flera billiga hotell i Uppsala. Det blir verkligen en blandning av allt.

Det ska bli väldigt spännande att höra Pär berätta om sitt besök i början på nästa vecka och se vad han fick för intryck av stan!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Vardagslyx på hotell i Stockholm

  2. -
  3. 48h Special är igång igen..galna priser på hotell i sommar!

  4. -
  5. Hitta hotell vid Kolmården och testa nya Safarilinbanan!

Lämna en kommentar