Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Vi är ledsna för problemen igår!

Vi är ledsna för problemen igår!

SpaWeek startade ju igår, och det var det många, många som hade väntat på. Trycket blev enormt. Så enormt att det tekniska på sajten inte ville vara med oss. Det känns riktigt tråkigt och vi är verkligen jätteledsna för det inträffade. Vi gjorde vårt bästa i telefonen och hoppas verkligen att så många som möjligt fick hjälp och kunde boka det Spahotell ni önskade.

Det är jätteskoj att så många är engagerade och vill boka våra kampanjer. Vi tar in allt ni skriver, positivt som negativt, analyserar och gör allt för att skapa ännu bättre kampanjer i framtiden. Vi lärde oss mycket igår och hoppas att det nästa gång ska gå bättre med allt!

Från start fanns ca 2000 rum att boka på våra 14 hotell och vi trodde det skulle räcka längre än de gjorde! Klart det är jätteroligt att rummen tar slut, men jag vill så gärna att alla som vill ska få ett rum. ”Tyvärr” har ju ett hotell ett begränsat antal rum, så är det bara!

SpaWeek fortsätter fram till tisdag 4 september 10:00. Även om de populäraste hotellen börjar ta slut finns många andra gobitar kvar att upptäcka.

För er som inte lyckades nå fram eller hade möjligheten att boka igår, misströsta inte allt för mycket! Nästa vecka kommer vi att släppa ett riktigt topperbjudande på ett av våra populäraste Spahotell med ankomster under hela hösten! Håll utkik!

//Paulina och alla andra här på HotelSpecials.se

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

  2. -
  3. Tävlingen är avslutad..vinnarna är…

  4. -
  5. Jag är tillbaka och en vinnare är korad!

Lämna en kommentar