Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Vinnarna av weekends i Stockholm!

Vinnarna av weekends i Stockholm!


Vår tävling är avslutad! Vi har utsett tre vinnare som alla ska få åka till Stockholm på sköna weekend. Jag har läst många härliga vårtecken, som var utslagsfrågan. Vi fastnade för dessa tre vinnarna.

1. Hagaweekend på Stallmästaregården. Anna Bengtsson i Östersund. ”Sopbilen sopar bort allt grus, det ger ett härligt vårrus!”

Jag håller verkligen med Anna, det är ett underbart vårtecken när man kan cykla och springa på grusfria gator igen!

2. Isbarspaket på Nordic Sea Hotel. Stefan Krantz. ”Alla underbara färger på träd och blommor, och att så många människor blir så glada!”

Jag hoppas du blir glad Stefan som får åka på kall, hehe, Isbarsweekend i Stockholm.

3. 1 natt i Businessrum på Radisson Blu Waterfron Hotel. Ann-Britt Wahlqvist Jonsson i Gävle. ”När jag har plockat en bukett med tussilago, då är det år!”

Vårens säkraste tecken, tussilagon! :-)

Jag hoppas ni alla får riktigt lyckade weekends i Stockholm. Era priser kommer med posten inom kort. Deppa inte ihop allt för mycket om du inte vann. Flera nya tävlingar är på gång inom kort på HotelSpecials.se. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook så missar du definitivt ingenting!

Mitt säkraste vårtecken!? Ja det är när jag får byta tjock vinterjacka och boots till skinnjacka och Converse. Vilken härlig känsla!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Tre heta restauranger i Stockholm!

  2. -
  3. Hotell i Stockholm för 325 kr per person!!

Lämna en kommentar