Hotelspecialsblogg.se » Evenemang » Way Out West – Bo bekvämt på hotell i Göteborg

Way Out West – Bo bekvämt på hotell i Göteborg

Nästa vecka är det dags igen! Då sommaren i Göteborg, om vi har tur, brukar vara som hetast och då gator, restauranger och torg likaväl nu som innan är fyllda av glada besökare och turister. Även om vi inte vill se slutet av sommaren riktigt ännu börjar det dock närma sig det som många själv brukar se som ett härligt avslut på sommaren – Way Out West!

Med en promenad från Centralstationen på en knapp halvtimme, eller runt tio minuter med spårvagnen når ni Göteborgs skönhet Slottsskogen. 8-10 augusti sluter Slottsskogen samman med en samling av världens mest intressanta artister och Way Out West slår upp sina portar – en musikfestival i världsklass. Festivalen kombinerar uppträdanden på tre större scener i Slottsskogen med konserter på scener runtom i Göteborg. Musikprogrammet kompletteras vanligen av annan kultur och tidigare år har festivalen även presenterat film, poesi och konst. På scenerna i år ser vi bland annat Neil Young, Alicia Keys, The Knife och Håkan Hellström.

Way Out West är en musikfestival som sedan start år 2007 bara växer för varje år och intresset sprider sig över hela världen. Detta innebär självklart att även besökarantalet växer och efterfrågan av hotell i Göteborg ständigt ökar. Hos oss kan du boka hotell i Göteborg i alla prisklasser och just nu med härliga sommarrabatter. Vi har flera alternativ att välja bland som Hotel Riverton med promenadavstånd till Slottsskogen, Spar Hotel i Majorna eller Grand Hotel Opera som ligger alldeles vid Centralstationen. Så om du redan fixat biljett till en av Göteborgs största händelser så är det dags att boka hotell nu! Glöm inte heller att packa väskan med kläder för alla väder ;)

Önskar er en fortsatt fin sommar så ses vi på Way Out West!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bo på hotell 2 nätter- betala för 1!

  2. -
  3. Hotell Göteborg 20 juli Robbie Williams – Boka hotell redan nu

  4. -
  5. MADONNA is back – Ullevi Göteborg 4 juli – Hotell finna här!

Lämna en kommentar