Hotelspecialsblogg.se » Stadstips » 3 restauranger i Stockholm jag gillar!

3 restauranger i Stockholm jag gillar!

Att åka på en weekend i Stockholm såhär på sensommaren/hösten är riktigt mysigt och något jag gjort flera år i rad. Ibland när jag är på semester i andra städer är det svårt att veta var vi ska gå och äta middag, det blir lätt ett irrande fram och tillbaka som slutar på något vi inte alls blir nöjda med. Nu har jag i alla fall hittat ett gäng restauranger i Stockholm som jag envisas med att besöka om och om igen. Här får du mina topp-3!

1. Vapiano (Sturegatan 12, Gamla Stan och Kungsbron 15) Pizza- och pastabar med skön atmosfär och bra priser. Konceptet skiljer sig från traditionella restauranger då du vid entrén får ett kort du registrerar allt din mat på och sen betalar du vid hemgång. Smidigt, enkelt och himla smart! Slår ett slag för deras Bruschetta-pizza! Mumma! Ingen bordsbokning finns, det är populärt, så kom dit i tid! Risk för kö! :-)

2. Riche (Birger Jarlsgatan 4) Ett av Stockholms heta inneställen med kändisar i vart och varannat hörn. Bar kombinerat med restaurang. Beställ bord och njut av deras egna köttbullar med gräddsås, råröda lingon och pressad gurka. En klassiker som smakar som hemma! Fast bättre!

3. Broken (Kungsgatan 18) Mitt favoritställe i Åre har nu öppnat upp i Stockholm. Jag är svag för amerikans mat. Här får du det bästa av bästa. Amerikanska burgare, stora cola-glas och så amerikanskt det kan bli. Frågan är, smakar burgarna lika bra här som efter en skiddag i Åre? Jag tror det!

Ha en god vistelse i Stockholm och du vet ju var du hittar hotell i Stockholm till bäst pris! :-)

 

 

 

 

 

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Resebloggar jag gillar.

  2. -
  3. Tre heta restauranger i Stockholm!

  4. -
  5. Jag är tillbaka och en vinnare är korad!

Lämna en kommentar