Hotelspecialsblogg.se » Sista minuten » Sista minuten paket på Albert Kök Hotel & Konferens!

Sista minuten paket på Albert Kök Hotel & Konferens!

Albert Kök Hotel & Konferens som är beläget på en bergshylla med vidunderlig utsikt över fallområdet och staden Trollhättan. Staden som är en pärla med en touch av Hollywood. Många kända ansikten trivs och återkommer till det mysiga och genuina hotellet Albert.

Nu till helgen, med ankomst fredag 14 september eller lördag 15 september erbjuder vi tillsammans med Albert Kök Hotell & Konferens ett specialpris på deras populära ”Albert Paket”.

Paketet inkluderar:

”Det är så sällan man får tillfälle att unna sig något extra med den eller dem man tycker om. Just därför har Albert gjort ett lite speciellt helgpaket för att råda bot på detta. Ni ankommer på eftermiddagen. I salongerna serveras kaffe eller te med hembakat kaffebröd.

På rummet väntar en välkomstdrink med lite gott därtill. I restaurangen bjuds ni sedan en sex-rätters festmåltid som får smaklökarna att skratta av glädje. Ni väljer om ni vill köpa till ett noga utvalt vinpaket. Sedan väntar en god natts sömn och en härlig frukostbuffé.”

Pris per person 1195:- (inklusive logi, frukostbuffé, Kaffe med hembakat vid ankomsten, Välkomstdrink på rummet, En underbar 6-rätters meny på kvällen)

 

Här berättar Hotellansvarige Anna Svantesson om guldkornen på Albert Kök Hotel & Konferens

Pst! En av de stammisar som trivs väldigt bra på Albert är ingen mindre är Mikael Persbrandt och många andra kända ansiktet har skrivit en liten hälsning som finns att avläsa på väggen i lobbyn.

Så passa på att skäm bort er nu till helgen med detta fantastiska erbjudande!

//Anna

 

 

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sista minuten i sommarstäder

  2. -
  3. Sista minuten – Ystad Saltsjöbad 398 kr!

  4. -
  5. Sista minuten hotell!

Lämna en kommentar