Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » 48h Special och semester!

48h Special och semester!

En ny vecka med nya heta sommarerbjudanden är här! Nu börjar vi  även rulla  in i sommarens bästa veckor när många av oss (läs er) har semester. Därför försöker vi toppa formen och anstränga oss ännu lite extra för att kunna erbjuda er några riktigt härliga sommarpärlor!

Idag kör vi 48h Special med ankomster mellan 12-25/7 och med en skön mix av städer och hotell. Är ni sugna på ett hotell i Stockholm kan ni boka Hotel Stureplan för 463 kr per person inkl. frukost eller kanske koppla av och dricka lite brunn en  dag eller två vid den kungliga Gyttjebad- och Brunnsanstalten Loka Brunn i Grythyttan för endast 300 kr per person inkl. frukost! Kampanjen är redan igång så passa på att boka så länge det finns lediga rum!

 

 

Även på HotelSpecials råder det semestertider. Våra kära kollegor njuter av ledigheten i allt mellan Norrland och franska rivieran. Vi få tappra som är kvar och jobbar hårt har bara ett motto de två följande veckorna: våga säga nej till semester! För vad är bättre än att sitta här i lugn och ro och samtidigt kunna erbjuda er de bästa hotellupplevelserna i juli!

 

Så här glad är vår marketing manager Fredrik för att han slipper vara ledig, ligga i hängmattan och njuta av sommaren!

Eller som dansken skulle ha sagt: ”Det er ju kun for sjov vi arbejder!”

// Christian

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Tävlingsvinnare och snart 48h igen!

  2. -
  3. FREDAG. TURmässa, födelsedagsbarn och 48h…

  4. -
  5. FREDAG. Hotellbesök, mello, 48h Special och nytt nyhetsbrev

Lämna en kommentar