Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Sveriges bästa 3-stjärniga hotell

Sveriges bästa 3-stjärniga hotell

Nu har vi varit igång med recensionerna i snart två år och det börjar bli dags att kolla in vilka hotell som är verkligt bra. Först ut har vi de hotell som har tre stjärnor enligt SHR:s regler och värderingar. I vissa fall är hotellet inte med i SHR och då har betyget satts av oss efter besök och samtal med gäster och hotellet. Betygsskalan är från 1-10 och alla betyg är satta av tidigare gäster som bott på hotellet. Kravet är att minst 10 gäster ska ha recenserat hotellet (med andra ord faller en del hotell bort där färre gäster har recenserat det).

Hursomhelst, här kommer de!

Sveriges 5 bästa trestjärniga hotell:

 

1)      Karlaby Kro, Tommarp, 9,3 i betyg.

Noterbart är att på kategorierna Service, Atmosfär och Renlighet på rummet har Karlaby Kro tagit full pott! 10,0 i snittbetyg på dessa kategorier är verkligen helt fantastiskt.

Citat från ett av betygen är ” Maten får högsta betyg!!! Det var precis som att äta en rätt från ”Masterchef” på TV. Bland det bästa jag ätit. Bara en sån sak att få prova svart vitlök…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2)      Teleborgs Slott, Växjö, 9,1 i betyg.

Även här är det full pott på en del kategorier och så här säger en besökare: ” Otroligt vacker miljö! Det kändes som vi var i skottland eller frankrike, inte i växjö. Som gjort för romantik, kärlek och avslappning. Rummet var makalöst fint och kristallkrona och jacuzzi i badrummet ett extra plus.”

3)      Hotell Gästis, Varberg, 9,1 i betyg

Ett fantastiskt trevlig hotell med atmosfär och excentricitet i ordets mest positiva bemärkelse. Ni kanske sett ägare på TV i Svenska miljonärer? Hela hans ande vilar över varje detalj på hotellet. Missa inte Lenin badet!

Kommentaren säger väl allt: ”Allt. Tänk att jag inte behövde resa några mil alls för att bo på ett hotell som delar 1:a plats på alla hotell jag bott på – och det är många -i alla delar av världen förutom Australien.”

4)      Orbaden Konferens & Spa, Vallsta i Hälsingland, 9,0 i betyg.

Med betyg som ”Läget som är magiskt med utsikt över Ljusnan. Dessutom trevlig och serviceinriktad personal” är det inte konstigt att Orbaden placerar sig högt.

5)      Hotel Royal, Göteborg, 8.9 i betyg.

En personlig favorit! Riktigt bra service, läget är perfekt och en underbar atmosfär. John-Erik & co tar hand om alla gäster på ett utmärkt sätt.

”Allt var toppen. trevligt bemötande, god service, mycket trevlig atmosfär, fantastiskt läge. Allt var perfekt”

Sådär, nu vet ni vart ni ska bo för att få en extra bra upplevelse. Nästa inlägg går vi igenom de hotell som har 4 stjärnor och ser vilka som är bäst där.

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sveriges bästa hotellfrukost – Tävla!

  2. -
  3. Två fina 4-stjärniga hotell för 300 kr/person!

  4. -
  5. 250 kr för 4-stjärniga hotell = SANT! Tävla om presentkort nu!

Lämna en kommentar