Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Hotellbesök, mello, 48h Special och nytt nyhetsbrev

FREDAG. Hotellbesök, mello, 48h Special och nytt nyhetsbrev

FREDAG. härliga fredag. Idag ska jag åka till Varberg och hälsa på Hotell Gästis. Det ska bli riktigt spännande och skoj att se detta lite annorlunda hotell som jag hört mycket gott om. Ska såklart testa deras Leninbad och middagsbuffé.

Imorgon kväll blir det som för många svenskar att bänka sig framför Melodifestivalen. Jag gillar faktiskt många av årets låtar, Danny, Loreen, Lisa M, Molly, David.. Jag sätter en slant på att Loreen vinner. Vem hejar du på?

Vårt nya nyhetsbrev börjar ta form. Det är härligt att se och jag tror även att ni kommer att gilla det. Om nån vecka kommer vi göra testutskick, kanske är det någon av er som är flitig läsare av vårt nyhetsbrev och skulle vilja vara med och tycka till om vår nya design?

Här på kontoret förbereder vi för vår nya account manager Christians ankomst på måndag, fixar 48h Special som startar på tisdag 10:00 och njuter av ljuset och att våren är nära. Vår 48h förresten, det kommer att vara hotell med i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar…Många härliga städer att njuta av våren i. Priserna gäller utvalda helger i mars och april! Woop woop!

Önskar alla en trevlig helg med värkänslor på fler håll!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Vinnare och nytt år på g!

  2. -
  3. Nytt nyhetsbrev med läskigt bra priser – kan du motstå?

  4. -
  5. FREDAG. En röd sådan med sneakpeak på hotellen till 48h Special!

1 kommentar för “FREDAG. Hotellbesök, mello, 48h Special och nytt nyhetsbrev”

  1. Ha en go vistelse hos oss och hoppas att mina kollegor tar väl hand om er :) ser fram emot att träffa er på TUR !

Lämna en kommentar