Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » 50% på Albert Kök Hotell & Konferens under mars!

50% på Albert Kök Hotell & Konferens under mars!

Ännu fler goda nyheter den här veckan! Tillsammans med vackra Albert Kök Hotell & Konferens har vi tagit fram en rabatt på hela 50% under mars månad! Erbjudandet gäller både på dubbelrum och enkelrum och med rabatten blir priset endast 363 kr/person och natt för dubbelrum och 550 kr/natt för ett enkelrum.

4-stjärniga Albert Kök Hotell & Konferens är beläget på en bergshylla med fantastisk utsikt över Trollhättan. Hotellet är från 1856 och alla rum har egen balkong eller terrass och sköna Carpe Diem-sängar.

Albert hotell har satsat mycket på personlig service och har en genuin och hemtrevlig atmosfär. Köket prisas för sitt gastronomiska kunnande och har genom åren rönt stort anseende i såväl Sverige som utomlands. Här serveras svensk mat med spännande smaker och varierande design. Hela restaurangen såväl som hotellet är Svanenmärkt.

Missa nu inte detta supererbjudande (antal rum är begränsade) som ger dig chansen att gå våren till mötes med en härlig hotellvistelse i fantastisk miljö! Och glöm för all del inte att boka bord och unna er en middag utöver det vanliga :)

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sista minuten paket på Albert Kök Hotel & Konferens!

  2. -
  3. Passa på – Albert Kök Hotell 400 riksdaler!

  4. -
  5. 50% på Görvälns Slott på fredag!

2 kommentarer för “50% på Albert Kök Hotell & Konferens under mars!”

  1. Men vad fantastiskt! Ska genast höra med mannen och se vad han tycker ;) Att sova på hotell och äta god mat är ju det bästa som finns!

  2. Visst är det, och för den kombinationen är verkligen Albert Kök Hotell en perfekt destination :) /Catrine

Lämna en kommentar