Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Vi närmar oss 5000 fans och firar med tävling!!

Vi närmar oss 5000 fans och firar med tävling!!

Vi närmar oss 5000 fans på Facebook och detta måste ju självklart firas med en tävling! Tillsammans med underbara The Lodge Resort lottar vi ut det lyxiga paketet Weekend In The Spa för två personer (värde 4380 kr)! The Lodge Resort ligger i Genarp, på en av Skånes högsta punkter med härlig utsikt och natursköna omgivningar, men ändå bara ett stenkast från Lund och Malmö. Hotellet är byggt i New England-stil och som om inte de vackra omgivningarna och inredningen vore nog finns även ett spa som bjuder på avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu och värmande utomhusjacuzzis på det stora trädäcket är bara några av de saker som gör att upplevelsen blir något utöver det vanliga. I hotellets restaurang serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder. Hotellet har som målsättning att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast de bästa råvarorna och de bästa dryckerna. Allt detta binds samman med högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service. Snacksbuffé inkl. kaffe/te/juice finns alltid tillgängligt på hotellet.

Spa-paketet Weekend In The Spa inkluderar:
En lördag till söndag med god mat och Spa-upplevelser.
Under eftermiddagen bjuds du på Afternoon Tea i hotellets Lounge, och sedan väntar tillgång till spaavdelningen, där jacuzzi och milsvid utsikt är några av ingredienserna. Under kvällen serveras en 4-rätters middag i restaurangen och efter en god natts sömn i dubbelrum serverar hotellet en god och mättande frukostbuffé.

För att delta i tävlingen behöver du registrera dig och därefter bjuda in vänner till dig som, precis som du, gillar att bo på hotell. Du kan bjuda in dom genom att posta på din Facebook-vägg, genom privat Facebookmeddelande, genom Twitter eller dela med dig av din unika länk via tex email. Det är viktigt att dina vänner använder den unika länken som du får när du registrerat dig, den gör att vi kan se exakt hur många av just dina vänner som deltar! Du kan bjuda in hur många vänner du vill, men minst 3 av dessa måste också delta i tävlingen för att du ska vara med i utlottningen av spa-paketet. Delta genom att klicka på någon av bilderna eller här. Tävlingen pågår från kl. 10:00 den 12 mars till kl 10:00 den 26 mars.

Lycka till!! :)

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Hjälp oss nå 2000 fans – 4* hotell i Stockholm för 350 kr väntar!

 2. -
 3. Tävling! Vinn slottsvistelse och resväska med överdrag!

 4. -
 5. Tävla med oss – Nästa stopp på Sommarresan. . .

2 kommentarer för “Vi närmar oss 5000 fans och firar med tävling!!”

 1. detta vill jag gärna ge min kille på hans födelsedag det behöver han.
  den 15 juni två nätter skulle sitta bra.en annorlunda födelsedag.

 2. vad vore livet utan överaskningar. till den man älskar med hela sitt hjärta.han finns där när man bäst behöver någon.tack för att du fanns när jag blev överfallen å rånad ja så skulle jag tacka honom.

Lämna en kommentar