Hotelspecialsblogg.se » Hotellintervju » Mikael Persbrandt har återkommit flera gånger…Upptäck Albert Hotell du med!

Mikael Persbrandt har återkommit flera gånger…Upptäck Albert Hotell du med!

Albert Kök Hotell & Konferens strax utanför Trollhättan är en pärla med en touch av Hollywood. Många kända ansikten trivs och återkommer till detta mysiga hotell.
Här berättar hotellansvariga Anna Svantesson om guldkornen på Albert Kök Hotel & Konferens.

 

 

 

 

 

Berätta historien bakom Albert
-
Ingenjör Edward Ludvig Albert bodde i huset som byggdes år 1856, Albert levde med sin familj och sitt tjänstefolk, han var en driven man som föddes i Tyskland och arbetade som ingenjör och byggde broar längs Tranisbiriska Järnvägen, när han kom till Trollhättan i affärer såg han huset torna upp sig över Älvrummet, han blev mycket förtjust och bestämde sig för att flytta hit. Han anlade Sveriges första Egna hemsområde och hjälpte arbetare med lån från banken och såg till att det skapades ett mönstersamhälle i Strömslund, han lät bygga en bro över Älven och är en stark bidragare till Trollhättans utveckling.

Vad gör Albert Hotell speciellt?
-
Albert Kök Hotell  & konferens, ”Sinnenas Hus”, är en restaurang, hotell & konferensanläggning med ett unikt läge med utsikt över Trollhättan Stad och Älvrummet med de berömda Trollhätte-fallen alldeles utanför fönstret. Vi serverar förstklassig mat från lokala leverantörer och har en passion för mat, smaker  & service. Många av våra gäster reser långväga för att besöka oss och äta vår prisbelönta mat från vårt öppna kök som ligger mitt i huset, som vår gäst kan ni hälsa på våra kockar och se hur de arbetar .

Bo på vårt 4-stjärniga hotell där alla rum har egen  balkong eller terrass, sov ut i sängar från Carpe Diem och njut en stor frukostbuffé, Tag en promenad på Kärlekens stig och se Trollhättans Sluss och Fallen, kom hit och berörs med alla dina sinnen! Välkommen att uppleva Albert Kök Hotell & Konferens!

Det har bott många kändisar på Albert, vem har varit trevligast att ha som gäst?
-
Jag tror att våra gäster trivs gott hos oss just för att vi lyckas förmedla känslan av att vi är oerhört stolta över Albert och ”det sitter i väggarna”, det uppskattas! Mikael Persbrandt är en av de som trivts  väldig gott hos oss, och visst är det trevligt när våra gäster är nöjda och kommer tillbaka till oss vilket han gjort flera gånger. Det är riktigt trevligt med nöjda gäster! Flera av våra kända gäster har skrivit en liten fras efter sitt besök, de finns att läsa i vår lobby.

Vad får man inte missa när man bor hos er?
-
En måltid i vår restaurang hör gärna till besöket, välsmakande mat som lagas med känsla och stolthet, Vår restaurang har fått flera fina utmärkelser. Kanske följt av en tur på Göta Älv eller en promenad runt Älven.

Det finns många gamla hotell där det sägs spöka, är Albert en av dem?
-
Många gamla hus sägs ha spöken, vi har inte märkt av något men det sägs att Alberts hustru Maria som gick bort i barnsäng då hon födde parets sjätte barn finns i huset ibland, och att det bara är goda avsikter, men det är nog upp till var och en att avgöra! Kanske det är gott att hon tittar till oss?

Tack Anna för dina ord om ert Albert!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Nytt nyhetsbrev med läskigt bra priser – kan du motstå?

  2. -
  3. Det här med namn som avsändare på företags nyhetsbrev!

  4. -
  5. MADONNA is back – Ullevi Göteborg 4 juli – Hotell finna här!

2 kommentarer för “Mikael Persbrandt har återkommit flera gånger…Upptäck Albert Hotell du med!”

  1. [...] Här berättar Hotellansvarige Anna Svantesson om guldkornen på Albert Kök Hotel & Konferens [...]

  2. [...] Göteborg. Här blir du personligt mottagen och omhändertagen. Som jag har berättat tidigare är Albert mycket omtyckt av kändisarna. Kombinationen av värmen, maten, rummen och miljön gör Albert till ett riktigt mysigt ställe att [...]

Lämna en kommentar