Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » Årets SlottsHotell 2014 – Rånäs Slott favorit i repris!

Årets SlottsHotell 2014 – Rånäs Slott favorit i repris!

Under en dryg månad har man kunnat besöka aretsslottshotell.se och rösta på sin favorit bland 40 möjliga slottshotell runt om i Sverige. Omröstningen har varit väldigt jämn, när den stängdes den 8 juni hade runt 1600 personer röstat, men till slut var det, för andra året i rad, Rånäs Slott i Uppland som tog hem segern, följt av Södertuna Slott och Görvälns Slott.

På Rånäs Slott möts förnuft, känsla, tanke och handling, historia och framtid. Den kultur- och reseintresserade familjen Reuterskiöld lade grunden till det Italieninspirerade slottet på 1800-talet och idag erbjuder slottet 50 hotellrum, sju konferenslokaler, restaurang, spa, sjöbastu och en rofylld slottspark.

Utmärkelsen instiftades i fjol i samband med den årliga kampanjen Bo som en Kung där våra kunder har möjlighet att boka vistelser på slott och herrgårdar för endast 400 kr/person. Vi ville med utmärkelsen lägga fokus på gästernas upplevelse och åsikt och vara en motpol till de branschpriser som finns. För att kora Årets SlottsHotell valde vi endast ut de slott som erbjuder någon form av övernattningsmöjlighet, helt oberoende av om det fanns ett aktivt samarbete med HotelSpecials eller inte.

Alla som deltog i omröstningen var automatiskt med i en utlottning med kungligt fina priser. Förstapriset är en övernattning på Bjertorp Slott, som dessutom firar 100-årsjubileum i år, andrapriset en övernattning på Södertuna Slott, tredjepriset lyxiga handdukar från Nyblom Kollén och fjärdepriset ett härligt kit från L:a Bruket. Vinnarna har dragits och kontaktats via email, grattis säger vi till er!

Det har varit riktigt kul att se att Årets SlottsHotell skapat så stort intresse, både bland gäster och de deltagande slotten. Att lyfta fram vikten av gästernas upplevelser och åsikter känns jättebra och vi ser fram emot att upprepa detta nästa år och även att utveckla den här typ av utmärkelser på andra sätt.  Nedan kan ni se en lista över de 10 bäst placerade slotten.

Vinnande slottshotell:

1.  Rånäs Slott

2.  Södertuna Slott

3.  Görvälns Slott

4.  Tjolöholms Slott

5.  Thorskogs Slott

6.  Bjertorp Slott

7.  Kronovalls Vinslott

8.  Örenäs Slott

9.  Rosersbergs Slott

10. c/o Häringe Slott

 

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Gästbloggare: Rånäs Slott – Årets SlottsHotell 2013

  2. -
  3. Årets SlottsHotell 2013 är korat!

  4. -
  5. Imorgon startar Årets SlottsHotell!

Lämna en kommentar