Hotelspecialsblogg.se » Okategoriserade » Årets SlottsHotell 2013 är korat!

Årets SlottsHotell 2013 är korat!

Efter 4 veckors omröstning har ni nu korat Årets SlottsHotell 2013! Vinnaren är Rånäs Slott i Rånäs, Uppland, ett vackert Italieninspirerat slott som idag erbjuder 50 hotellrum, sju konferenslokaler, restaurang, spa, sjöbastu och en rofylld slottspark. Ett stort grattis säger vi till er! På en andraplats kom Häringe Slott i Västerhaninge och på tredjeplatsen hittar vi Tjolöholms Slott i Fjärås.

Det var i samband med den årliga kampanjen Bo som en Kung som vi bestämde oss för att i år ta konceptet ett steg längre genom att också kora Årets SlottsHotell. Vi ville på så sätt lägga fokus på gästernas upplevelse och åsikt och vara en motpol till de branschpriser som finns. För att kora Årets SlottsHotell valde vi endast ut de slott som erbjuder någon form av övernattningsmöjlighet, helt oberoende av om det fanns ett aktivt samarbete med HotelSpecials eller inte. Under en dryg månad har ni kunnat besöka aretsslottshotell.se och rösta på er favorit bland 32 möjliga slottshotell runt om i Sverige. Omröstningen har varit väldigt jämn och när den stängdes den 9 juni hade drygt 1500 personer röstat!

Alla som deltog i omröstningen var automatiskt med i en utlottning där förstapriset var ett presentkort från HotelSpecials.se värde 1000 kr, andrapriset vackra kökstextiler från Nyblom Kollén och tredjepriset lyxiga doftljus från Yankee Candle. Vinnarna har dragits och kontaktats via email, grattis säger vi till er!

Det har varit riktigt kul att se att Årets SlottsHotell skapat så stort intresse, både bland gäster och de deltagande slotten. Att lyfta fram vikten av gästernas upplevelser och åsikter känns jättebra och vi ser fram emot att utveckla den här typen av priser vidare i framtiden. Nedan kan ni se en lista över de 10 bäst placerade slotten.

Vinnande slottshotell:
1. Rånäs Slott
2. Häringe Slott
3. Tjolöholms Slott
4. Görvälns Slott
5. Thorskogs Slott
6. Södertuna Slott
7. Bjertorp Slott
8. Rockelstad Slott
9. Hotell Gyllene Uttern
10. Örenäs Slott

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Imorgon startar Årets SlottsHotell!

  2. -
  3. Starta 2013 på bästa sätt med en spa-vistelse!

  4. -
  5. Jag är tillbaka och en vinnare är korad!

Lämna en kommentar