Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Bo på Häringe Slott för 300 kronor per person!

Bo på Häringe Slott för 300 kronor per person!

Passa på att leva som kungligheter till ett fantastiskt pris! Vi kan nu erbjuda en natt i dubbelrum på vackra Häringe Slott för bara 300 kronor per person inklusive frukost. Erbjudandet gäller för ankomster mellan 21/7 till 14/8 vilket gör det till ett perfekt sätt att runda av en skön semester med.

Häringe Slott ligger mitt i det vackra naturreservatet på Häringehalvön, bara 30 minuter från Stockholm. Trots närheten till huvudstaden känner man lugnet så fort man stiger ur bilen, och om man behöver hjälp på traven för att riktigt slappna av finns det både relaxavdelning, bastu och en swimmingpool utomhus.

Samtliga dubbelrum håller hög klass med moderna bekvämligheter och har dusch/wc samt TV. På kvällen erbjuder slottets restaurang hälsosam gourmetmat som får dig att må bra och serveras i en vacker miljö.

Missa inte chansen att bo på ett riktigt slott för en väldigt liten peng, har du (o)tur kanske du får besök av något av slottets beryktade spöken..Boka erbjudandet genom att fylla i ankomstdatum i sökrutan på den här sidan om Häringe Slott och välj specialpris!

Njuut av din härliga vistelse och kolla in fler erbjudanden på HotelSpecials.se när du kommer tillbaka!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bo på ett slott för 300kr per person!

  2. -
  3. Hotell i Stockholm för 325 kr per person!!

Lämna en kommentar