Hotelspecialsblogg.se » Evenemang » Fotbolls-EM, musikfestivaler och skratt i Göteborg i juli – boka hotell

Fotbolls-EM, musikfestivaler och skratt i Göteborg i juli – boka hotell

Det händer mycket i Göteborg under juli månad, riktigt mycket. Vi startar med UEFA Fotbolls-EM för damer där landslaget spelar sina gruppspelsmatcher på Gamla Ullevi för att fortsätta med Gothia Cup, som är världens största fotbollsturnering för ungdomar, för att avsluta med matchen mellan Real Madrid och Paris Saint-German på Ullevi den 17 juli. Även handbollens största ungdomsturnering, Partille Cup, avgörs utomhus på Heden 1-6 juli. Ta en titt här för hotell i Göteborg.

 

Även i musikväg händer det en hel del. För hårdrocksfantasterna finns det hela två festivaler att välja på – Metaltown 4-6 juli där bland andra Slipknot, Korn, Danzig och Motörhead spelar och även nykomligen Holmens Rock i Frihamnen 27 juli. Är man mer av en popnörd kommer en av de stora, Robbie Williams, till Ullevi den 20 juli men innan dess kan vi även njuta av låtar som Sommartider och Flickorna på TV2 då Gyllene Tider spelar på samma arena den 12 juli. Gillar man att kunna kombinera konsert med picknick i det gröna är ett besök i Trädgårdsföreningen att rekommendera den 13 juli då Patti Smith spelar med First Aid Kit som förband. I samma park spelar även Benny Anderssons orkester tillsammans med Tommy Körberg och Helen Sjöholm den 18 juli. Intill, i restaurangen Trädgår’n, och på Pustervik är det premiär för minifestivalen WWDIS (What we do is secret) Summer fest. Vare sig du kör ”all in” på festival eller tar det lugnare i parken så brukar fötterna vara trötta efter en konsert, ett hett tips är att boka ett hotell i centrala Göteborg!

Trädgår’n bjuder även in till skratt då Badjävlar besöker restaurangen den 26 juli med Henrik Schyffert, Fredrik Lindström, Magnus Betnér, Peter Apelgren, Johan Rheborg och Björn Gustafsson. Den 29 juli är det istället Sunny Stand Up på Frihamnspiren med bland andra Johan Glans, David Batra, Özz Nûjen och Marika Carlsson.

Som sagt, det är i Göteborg det händer i juli. Ska du besöka något av de nämnda evenemangen? Har du biljetten men inte hotellet? Hos oss kan du boka hotell i Göteborg i alla prisklasser och med sommarrabatter! Själv tror jag nog att det med största säkerhet blir en utflykt till Trädgåtdsföreningen för att se Patti Smith och First Aid Kit.

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Hotell Göteborg 20 juli Robbie Williams – Boka hotell redan nu

  2. -
  3. MADONNA is back – Ullevi Göteborg 4 juli – Hotell finna här!

  4. -
  5. Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!

Lämna en kommentar