Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Gourmet Special – boka hotell med middagspaket i sommar!

Gourmet Special – boka hotell med middagspaket i sommar!

Sommaren är nu här på riktigt och med det även semestern för de flesta. Har ni bestämt vart ni ska än? Möjligheterna är oändliga, vare sig man väljer att bege sig utomlands eller stanna här och njuta av den svenska sommaren. Vår Sommar Special är för er sistnämnda, där hittar ni ständigt de bästa priserna och erbjudandena på hotell i Sverige, Norge och Danmark. Där hittar ni sommarpriser, flernattsrabatter och sista minuten på runt 200 hotell – något för alla med andra ord!

Semestern ska vara en tid för avkoppling och återhämtning och för att göra detta lite lättare för er har vi tagit fram en ny kampanj – Gourmet Special. Där har vi samlat 8 hotell som, förutom att vara fantastiska hotell, alla är kända för sina otroliga restauranger med mat av mycket hög kvalitet. Till ett mycket rabatterat pris kan ni boka hotell med middagspaket, både 2-rätters och 3-rätters, och njuta lite extra av semestern. Dessa erbjudanden kan endast bokas t.o.m. den 21 juli, men ankomstdatum finns hela juli och augusti månad.

I Stockholm är det Hotel Birger Jarl som erbjuder en härlig blandning av design och gastronomi för endast 750 kr/person för logi och 2-rätters middag under hela juli och första veckan i augusti. I deras kök dominerar svenska råvaror och på menyn finner du både svenska klassiker i modern tappning såväl som influenser från det sydeuropeiska köket.

I Göteborg är det Novotel, med sitt underbara läge vid vattnet, som bjuder in till en oförglömlig vistelse. För endast 750 kr/person njuter ni av en 3-rätters middag på Restaurang Carnegie Kaj, med magnifik utsikt över Älvsborgsbron och det öppna havet. Ankomster under hela juli och augusti!

Mitt i hjärtat av Värmland, vackert beläget mellan tät skog och den vackra Vänern, hittar ni BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel. För 700 kr/person njuter ni av logi, 3-rätters middag och relaxavdelning på detta mysiga hotell i Karlstad. ankomster hela juli och augusti!

I en gammal LUX tvålfabrik i Nyköping hittar ni Sunlight house Hotel, Conference & Spa. Med Gourmet Special får ni den perfekta avkopplingen med logi, spaentré och 2-rätters middag för 700 kr/person.

Vill ni ha allt är ett besök på den gamla kurorten Nynäs Havsbad i Nynäshamn med sitt underbara läge vid havet att rekommendera. För endast 890 kr/person får ni logi, lån av badrock och tofflor, badentré och 2-rätters middag. Känn er bortskämda med en middag från deras kök som är inriktat på modern europeisk mat baserad på noggrant utvalda svenska råvaror, med en säsongsanpassad meny, präglad av hav och sjö.

I Jönköping, beläget med utsikt över Munksjön, mellan stadsdelarna Öster och Väster, hittar ni pärlan BEST WESTERN PLUS John Bauer Hotel. I den egna restaurangen Ester Kök & Bar bjuds ni på en 3-rätters middag och  som gäst kan ni även njuta av relaxavdelningen, allt för 695 kr/person under hela juli och augusti.

Villa Källhagen på Gärdet i Stockholm ingår en 2-rätters middag i hotellets välrenommerade restaurang som leds av Mathias Emilsson och Xavier Rodriguez. Där skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden och kvalitén är den högsta, här finns t.o.m. ett eget konditori där alla bröd och bakverk bakas :) 800 kr/person kostar ett middagspaket med logi här och ankomster finns hela juli och fram till den 18 augusti.

Om vi återvänder till västra Sverige finner vi en riktig pärla i Albert Kök Hotell & Konferens i Trollhättan. Huvudbyggnaden är från 1856 och hela hotellet är renoverat med egen balkong eller terrass i varje rum. På Albert har man satsat extra mycket på maten som förbereds endast med de bästa råvarorna. Här serveras svensk mat med spännande smaker och varierande design och hela restaurangen, såväl som hotellet, är svanenmärkt. Du upplever den fantastiska 3-rätters middagen och logi för endast 795 kr/person under juli och augusti.

Många val, eller hur? Vilket du än väljer kan vi på HotelSpecials garantera en fantastisk och oförglömlig upplevelse! Smaklig måltid :)

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Hotell Göteborg 20 juli Robbie Williams – Boka hotell redan nu

  2. -
  3. 48h Special är igång igen..galna priser på hotell i sommar!

  4. -
  5. Sista minuten hotell sommar! Fynda nu!

Lämna en kommentar