Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Christian har besökt Best Western Time Hotel!

FREDAG. Christian har besökt Best Western Time Hotel!

FREDAG. Härligt. Förra veckan var vår account manager Christian i Stockholm och träffade massa härliga hotell. Han bodde då också på ett av våra mest omtyckta hotell, Best Western Time Hotel i Vasastan.
Självklart fick han då i uppgift att skriva en recension av Time Hotel! Here it comes! :-)

 

BEST WESTERN PLUS Time Hotel – a touch of India
Så var det dags för mig, Christian, att debutera som krönikör på HotelSpecials och skriva mina första rader i denna välkända blogg. Som tur är har jag även något att dela med mig av.
Förra veckan hade jag det stora nöjet att tillbringa tre nätter på ett av Stockholms modernaste fyrstjärniga hotell, BEST WESTERN PLUS Time Hotel. Ett hotell med stil och ett varmt mottagande måste jag säga som har erövrat flera åtråvärda tituleringar under året som ett av Sveriges bästa hotell och trendigaste hotell genom Travellers Choice 2012.

Lobbyn, som är hotellets hjärta, välkomnar dig med varma färger och influenser från Indien och är även hotellets röda tråd i inredningen i hotellets olika faciliteter. I bakgrunden spelas en väldigt avslappnande musik som höjer stämningen och ger det där lilla extra för myshetsfaktorn. Time är beläget i centrala Stockholms norra delar, närmare bestämt i Vasastan nära Odenplan med lugnet som närmaste granne men ändå bara några få minuter till City och alla händelser.

Rummet som jag bodde i, ett superiorrum, var stort, öppet och fräscht och med en säng som man skulle ha kunnat sova avsevärt många timmar till i. Givetvis var rummet utrustat med det som man som gäst ser som det mest nödvändiga idag, fritt trådlöst internet och platt TV. Känner man sig sliten efter en lång och intensiv dag så erbjuds man som gäst även tillgång till ett relaxrum med bastu, gött!
Frukostbuffén var även det en av de absoluta höjdpunkterna med ett brett urval och fräscha råvaror som serverades varje morgon. Ett tips: pröva deras mörkrostade kaffe, en ljuvlig stark smak. Jag som normalt inte är någon kaffedrickare hinkade utan att fundera i mig några koppar varje morgon! Och som den croissantfantast man är så var det ju ett stort plus i kanten att det serverades färska varma croissanter!
Jag är helt klart mycket nöjd med min vistelse på Time. Ett hotell man kan ställa höga krav på och ändå överträffar de dina förväntningar känns det som. Perfekt för en weekendresa till Stockholm.

// Christian

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sov gott på Best Western Hotel Karlaplan

  2. -
  3. FREDAG. Vi har läget under kontroll!

  4. -
  5. Månadens hotell april Best Western…

Lämna en kommentar