Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » .FREDAG – Ett besök hos oss!

.FREDAG – Ett besök hos oss!

God eftermiddag,

Nu är det .FREDAG igen och det innebär att det återigen är dags att besöka kontoret på HotelSpecials.se för att se vad som händer!

Ja, vissa har det bra! Bakom kameran står dock tre hårt arbetande anställda och filar ihop det sista inför vår stundande kampanj – Bo som en Kung.

Kampanjen börjar nästa tisdag och har ett fantastiskt utbud av slott och herrgårdar. Alla hotell kommer att finnas bokningsbara till ett fast pris, nämligen 800 kr/rum med frukostbuffé inkluderat i priset. Det innebär en unik chans för alla att få uppleva en lyxig vistelse på någon av Sveriges mest välkända anläggningar. Eller vad säg om Häringe Slott, Gimo Herrgård eller Bjerstorp Slott?

Vi kommer att ha ett begränsat antal rum på varje anläggning, så se till att vara redo klockan 10.00 på tisdag.

Under veckan har vi jobbakt aktivt med de stora stadshotell som vi samarbetar med för att se till att ha så bra utbud som möjligt. Ett stort fokus har legat på att få fram bra erbjudanden för er som vill boka två nätter i följd. Spar Hotel Majorna i Göteborg är ett exempel-  där ni får 20% rabatt om ni bokar två nätter.

Ha nu en trevlig helg, så ses vi förhoppningsvis på Bo som en Kung nästa vecka. Ni kan redan nu titta in på kampanjsidan och se de hotell som kommer att finnas bokningsbara då. Planera in en helg i mars eller april och gör er redo för ett minne för livet!

/Joel

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Mitt besök på Hotel Birger Jarl

  2. -
  3. Spahotell och Spabehandlingar är poppis hos svenskar!

  4. -
  5. Tävla med oss – Nästa stopp på Sommarresan. . .

Lämna en kommentar