Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Två fina 4-stjärniga hotell för 300 kr/person!

Två fina 4-stjärniga hotell för 300 kr/person!

Helgen är snart här och så även lönen! Det firar vi med att presentera två av våra favorithotell lite närmare. Vi passar även på att erbjuda superpriser på dessa hotell under mars månad. Boka ett dubbelrum inklusive frukost för endast 300 kr/person på Best Western Hotel Helsingborg eller på First Hotel Billingehus i Skövde.

Best Western Hotel Helsingborg
4-stjärnigt hotell beläget i en elegant byggnad vid Stortorget i Helsingborg. Med sitt centrala läge passar hotellet utmärkt för den som vill promenera runt i Helsingborg och titta i butiker och besöka caféer. Hotellet har även en mycket trevlig restaurang där ni kan avnjuta en god middag.

Vill ni njuta lite extra så finns det även en relaxavdelning på hotellet. Varför inte boka bastun, ta med lite kalla drycker och koppla av tillsammans?

Vi vill även passa på att tipsa om hotellets nattklubbspaket som går att boka på helgerna. Då får ni VIP-kort till Helsing Bar & Mat och får uppleva Helsingborgs nattliv när det är som bäst.  Ni sover sedan i dubbelrum och vaknar till en härlig frukostbuffé på morgonen. Paketet kostar 100 kr extra/person, alltså 400 kr/person.

Här kan du boka Best Western Hotel Helsingborg för 300 kr/person med ankomst helger i mars!

First Hotel Billingehus
Högt uppe på berget Billinge i Skövde är First Hotel Billingehus beläget. Hotellet har ett mycket fint spa som ni får tillgång till för endast 100 kr/person. Här finns även en fin restaurang och  en trivsam bar. Hit kommer ni för att koppla av!

First Hotel Billingehus erbjuder även en rad olika paket. Varför inte gå på Rockabilly-fest den 24:e mars till exempel?

Här kan du boka First Hotel Billingehus för 300 kr/person med ankomst helger i mars!

Håll till godo!

/Joel

 

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Spahotell 300 kr per person med frukost och Spaentré!

  2. -
  3. Hotell i Stockholm för 325 kr per person!!

  4. -
  5. 250 kr för 4-stjärniga hotell = SANT! Tävla om presentkort nu!

Lämna en kommentar