Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Hotell Gästis – En tanke bakom allt!

Hotell Gästis – En tanke bakom allt!

I fredags var vi på Hotell Gästis. Wow. Det var en upplevelse och ett hotell jag kommer att återkomma till. Idag är vi ju rätt vana vid de moderna och flashiga hotellen, och det gillar jag på ett sätt. Men detta var något annat. Hemtrevligt, personligt och väldigt mysigt. Ägaren Lasse Diding, som ni förövrigt kan se i Kanal 5´s Svenska Miljonärer, har satt sin prägel på hotellet. Här finns roliga detaljer överallt. Bokhyllor med gamla böcker utmed väggarna, utlåning av vhs-filmer, härlig kvällsbuffé som ingår i priset, ett skåp fullt av flodhästar i alla storlekar, gratis vykort på en vägg, en docka i ett glasskåp som de hittat i väggen, en skylt under sängen som säger – Vi städar här också!, samlingen av toalett-spolnings-knoppar…och så Leninbadet såklart. Här är det inga problem att njuta. Själva Leninbadet är en stor och härlig bubbelpool med levande ljus. Mysigt. Det finns också bastur, fotbad och kallbad. I relaxrummen finns böcker utmed hela väggarna och en hörna med färsk frukt, kaffe, tesorter och lingondricka.
Kvällsbuffén som ingår för alla som bor på hotellet var också en positiv upplevelse, gott om gosaker. Småplock, ost och kex bricka, två varmrätter och kaffe med kaka. Middagen avnjöts i deras mysiga restaurangdel.

Böckerna är en stor del av Gästis. Lasse får in 1 km böcker varje år! Här får man som gäst plocka med sig en bok eller två hem om man hittar något man gillar. Vi hittade en bok om hemmet och inredning från 1972, riktigt roliga bilder vill jag lova!

Vi fick oss också en pratstund med självaste Lasse. Det var spännande att höra historien och framtidsplanerna för Gästis. Lasse är en samlare, han samlar på allt..kapsyler, toalett-spolnings-knappar, bokomslag, frimärken….allt. Ett tips, varje lördag berättar Lasse själv för hotellets gäster om historien. Och framtiden lovar mer, ett nytt spännande hotell är på gång. Det ser jag fram emot att få uppleva! Jag kan garantera att det även där kommer att finnas en tanke bakom allt! Nu kör vi lite bilder från detta spännande hotell:

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Perfekt hotell för en aktiv helg

  2. -
  3. Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!

  4. -
  5. VANN – En härlig upplevelse för smak och själ

1 kommentar för “Hotell Gästis – En tanke bakom allt!”

  1. [...] Hotell Gästis! Här får du veta allt spännande om livet bakom dörrarna på Hotell Gästis! Ett spännande hotell jag besökt ett par gånger! Inlägget blev lite långt, men det var så bra så idag blir det extra lång [...]

Lämna en kommentar