Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Vasalopp, nya designer och nya ansikten

FREDAG. Vasalopp, nya designer och nya ansikten

Joel är nu pappaledig och Tobias är precis är tillbaka från sin pappaledighet. Fredrik är i alperna och letar puder. Det är lite tomt här borta i hörnet, tur att vår nya färska account manager Christian börjar 12 mars och vår nya praktikant Anna börjar i mitten av mars. Det är alltid skoj att få in nya friska fläktar på kontoret. Det är mars! Den första, kan man säga, vårmånaden!? Jo, vi gör det. Det börjar kännas i luften att våren är nära, framförallt märks det på ljuset på kvällarna. Jag hinner både hem och ut på en löprunda innan det är mörkt. Det gillas!

I veckan som gick startade vi vår kampanj Bo som en Kung. Den blev poppis direkt, det är iof inte så konstigt med tanke på att du kan bo på slott för 400 kr! Ett riktigt kap. Vi hade hela 15 slott, herrgårdar och gästgiverier över Sverige med så det finns fortfarande rum kvar på de flesta anläggningarna!

Vasaloppet alltså. Det är alltid skoj att följa från TV-soffan. En som kan göra det med all rätt är Karin som i måndags åkte Öppet Spår, dvs. 9 mil på skidor på 8.17h! Du kan förresten läsa om hennes resa från Sälen till Mora på hennes klassiker-blogg!

En nyhet på Facebook! För er som har timeline på eran Facebook har vi nu också uppdaterat HotelSpecials.se Facebook så ni kan se den i nya versionen. Vad tycker ni? Vad vill ni läsa om på vår Facebook? Tävlingar, nyheter, specialerbjudanden, kampanjer..?

Nu ser vi fram emot våren och kommande ny design av vårt nyhetsbrev och vår sajt! :-)
Trevlig helg!
//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Hitta hotell vid Kolmården och testa nya Safarilinbanan!

  2. -
  3. FREDAG. Och var är Paulina?

  4. -
  5. FREDAG. Vinnare och nytt år på g!

Lämna en kommentar