Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Hösten fylls med härliga hotellkampanjer!

Hösten fylls med härliga hotellkampanjer!

Hösten kan kännas lång och rätt mörk. När man tittar på alla våra hotellkampanjer känns plötsligt hösten kort och väldigt ljus! Jag tänkte ge er en sneakpeak på våra kampanjer så att du kan planera in era hotellweekends i god tid och så ni inte missar våra fantastiska priser på hotell. Vi kickar igång kampanjhösten med en nyhet, SpaWeek! Under en vecka med start 30 augusti kan du boka ett gäng schyssta Spahotell för 300 kr per person inkl. frukost och Spaentré! Bra va!? Nedan följer ett antal datum att hålla koll på för att göra det bästa av hösten.

30 augusti – SpaWeek
13 september – 48h Special
20 september – OktoberKampanj - Boka Slott & Herrgårdar runt om i Sverige till superpriser. Över 50% rea! Ankomster i oktober.
4 oktober – RosaBandet kampanj - Tävlingar, insamling, specialpriser på utvalda hotell
11 oktober – 48h Special
15 november – 48h Special
1 december – HotelWeek - 4-stjärniga hotell för 250 och 300 kr per person inkl. frukost. Ankomster 1-10 januari. Bästa julklappen!

Notera datumen och var beredd! Jag ser fram emot hösten, på många sätt! Om en vecka kickar vi igång med premiären av SpaWeek! Fortsätt också att tävla om en Spaweekend på Sankt Jörgen Park Resort på vår tävlingssida. Pssst, det dyker också upp en tävling för våra fans på Facebook under dagen!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. 48h Special med galet bra priser!

  2. -
  3. Tävla med oss – Nästa stopp på Sommarresan. . .

  4. -
  5. 4 hotell – 48 timmar – 4 superpriser!

Lämna en kommentar