Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Hösterbjudande Hotel Riverton Göteborg

Hösterbjudande Hotel Riverton Göteborg

Som jag har nämnt förut älskar jag att åka på höstweekends på hotell. Helt klart bästa sättet att liva upp mörkret!

Nu kan du kombinera en skön höstweekend med storstadsshopping och nöjen här i mysiga Göteborg. Bo på Hotel Riverton för bara 400 kr per person inkl. frukost helger från 21 september till 10 november!

Hotel Riverton ligger i änden av Kungsgatan i centrala Göteborg. Du har Järntorget med många spårvagnar in mot citykärnan utanför samt en promenad på cirka 10-15 minuter till Kungsportsplatsen i hjärtat av Göteborg. Riverton är ett av våra populäraste hotell med personlig service, mysiga rum och en underbar frukost.

Trevlig höst!

//Paulina

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Stora planer för Göteborg och Hotel Riverton

 2. -
 3. Gästblogg- Hotel Riverton!

 4. -
 5. Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!

4 kommentarer för “Hösterbjudande Hotel Riverton Göteborg”

 1. Ett måste på frukostbordet är riktigt gott kaffe, fil,musli,ost, färskpressad juice och olika sorters frukt och inte minst ett mysigt sällskap.

 2. färskpressad juice , gott hembakat bröd , frukt , musli och trevlig miljö förhoppningsvist lugnt och bemötande personal. Givetvis tillsammans med min älskade make

 3. Gott bröd och kex till ”efterrätt”, gärna nypressad apelsinjucie och ägg till mannen…

 4. Vad går väl upp emot en lååååång helgfrukost. Är dessutom helgfrukosten en hotellfrukost så är det suveränt. Då vill man bara stanna tiden och njuta. Man vill inte vara utan doften av nyrostat bröd som med lite ost och marmelad krasar mellan tänderna. Man vill inte heller vara utan ägget i äggkoppen där man bara kan välja om det är löskokt eller hårdkokt som känns bäst och så en liten klick kaviar på det. Allt i sällskap av en kopp rykande varmt och nybryggt kaffe. Tänk vilken lyx och vilken ljuvlig start på en härlig dag!

Lämna en kommentar