Hotelspecialsblogg.se » Gästbloggare » Gästblogg- Hotel Riverton!

Gästblogg- Hotel Riverton!

I Göteborg finns mycket att uppleva – alltifrån oslagbar skärgård till hisnande åkturer på Liseberg.

Sedan några år pågår ett enormt utvecklingsarbete för att ta centrala Göteborg – och vattnet – in i framtiden. Med parker, bad, butiker, restauranger och caféer är visionen att göra området kring Skeppsbron till göteborgarnas, och såklart turisternas, nya och attraktiva mötesplats vid älven.

Hotel Riverton ligger endast ett stenkast från Skeppsbron och tillhör det område som är under utveckling. Även själva hotellet har stora planer inför framtiden och som ett första steg pågår en ombyggnation av fyra av hotellets våningar. Rummen totalrenoveras och ersätts av en exklusivare rumstyp. I dagarna har de första två våningarna öppnats för hotellets gäster.

Missa heller inte hotel Rivertons tävling som pågår till 31 maj och där du har chans att vinna en fri övernattning för två i ett av de nyrenoverade rummen. Inklusive välkomstdrink i Skybaren, frukostbuffé samt fri entré till relaxavdelningen.

För dig som kommer från övriga landet kan vi också tipsa om Hotel Rivertons blogg där vi bl a har börjat presentera förslag på Göteborgs bästa smultronställen vid sidan av de vanliga turiststråken – charmiga platser som är värda ett besök och som kan vara svåra att hitta om man inte bor i staden.

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Stora planer för Göteborg och Hotel Riverton

  2. -
  3. Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!

  4. -
  5. FREDAG. Gästblogg från en Göteborgsexpert!

1 kommentar för “Gästblogg- Hotel Riverton!”

  1. Färsk frukt och färska bär är ett absolut måste på en riktig frukost buffé

Lämna en kommentar