Hotelspecialsblogg.se » Bloggar » Hotell + blogg och sociala medier = framtiden?

Hotell + blogg och sociala medier = framtiden?

Att blogga är kul och framförallt något som blir mer och mer vanligt idag bland företag och framförallt bland hotell. Fler och fler hotell startar en blogg där de skriver aktuella saker som händer på hotellet. Stora hotell som Hotel Riverton har blogg, Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa har blogg, Varbergs Kurort egen blogg och bloggtrenden har även Quality Spa & Resort Dalecarlia nappat på. Även de mindre hotellen har snappat upp bloggtrenden och jag tror det är jätteviktigt att även synas på det sättet. Det är lättare att vara personlig utåt med en blogg där man får insyn mer i hotellarbetet och de som jobbar där. Ta Hotell Gästis blogg som ett exempel, de har en personlig blogg som varvas med tävlingar, bilder på hotellet och de anställda och erbjudanden. Problemet är väl att få gästerna, kunderna att läsa bloggen. Hur får man en potentiell gäst att hitta till bloggen?

Jag läste på Therese Reuterswärds blogg om Hiltons arbete med sociala medier och blev impad. Ett hotell har ju stora möjligheter att göra väldigt mycket med sociala medier vilket Hilton har förstått. Det gäller att hänga med och dra nytta av allt som händer i den världen nu, bland annat på facebook, med bloggar och twitter. Det finns så mycket man kan göra!

Vi försöker göra vår blogg  så bra som möjligt så ni får inblick i hur vi jobbar, vilka vi är och vad vi gör kombinerat med tävlingar, kampanjer, nyheter och kuriosa. Är det något ni saknar som ni vill läsa om? Vi kommer också att börja med lite gästbloggare för att göra det mer intressant. Känner du att du vill vara vår gästbloggare, tveka inte att höra av dig! :-)

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Välkommen till HotelSpecials.se nya snygga blogg!

  2. -
  3. Sommarerbjudande och Sommar Special på hotell.

  4. -
  5. Allsång på Skansen – hotell och Måns!

Lämna en kommentar