Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Krogveckan – Restaurangernas egna HotelWeek.

Krogveckan – Restaurangernas egna HotelWeek.

I dagens nyhetsbrev erbjuder vi er att VIP-boka Krogveckan som smygstartar idag 7 februari. Länken till VIP-bokningen hittar du i dagens nyhetsbrev, gå in där och klicka på bannern till höger!

Krogveckan är restaurangernas egna HotelWeek. Det finns 177 restauranger över Sverige att boka. Priset är 2 rätter för 200 kr per person och datumen är 16-29 februari. Ett perfekt tillfälle att ge en fin upplevelse för din kärlek på Alla hjärtans dag, eller bara någonting att unna sig i kalla februari.

Vi gillar konceptet och vill att ni också ska få chansen att boka före alla andra! Passa på!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. HotelWeek närmar sig..Spa, slott, herrgårdar, stadshotell..Superpriser!

 2. -
 3. HotelWeek är igång och det bokas för fullt!

 4. -
 5. HotelWeek, SaveMyDay, Metro o så lite julbord.

2 kommentarer för “Krogveckan – Restaurangernas egna HotelWeek.”

 1. [...] Publicerad den 8 februari, 2012 av Paulina ShareVåra vänner på Krogveckan kör som jag skrev om igår ett koncept som liknar HotelWeek. Vi gillar vad dom gör och tänkte att ni också skulle gilla [...]

 2. Vill pausa från blöjor, tvätt och spis och få njuta en stund av god mat och sambo och glömma bort vardagens alla måsten .- Det vore en kväll värd att minnas i många år framöver!

  Jag skulle så gärna vilja testa Dionysos för grekisk mat är såå gott och vore trevligt att testa en ny grekisk restaurang för oss bägge!

Lämna en kommentar