Hotelspecialsblogg.se » Hotellpaket » När romantiken är som allra bäst

När romantiken är som allra bäst

Hur får man egentligen till en perfekt romantisk weekend? Att få koppla av tillsammans utan alla ”vardagsmåsten” räcker gott och väl för många, men ibland kan det vara mysigt att få komma iväg tillsammans och bo på hotell. Bara känslan och friheten av att kunna röra sig fritt utan att behöva passa tider eller ta hand om vardagssysslorna kan vara avkopplande i sig och ibland räcker det gott och väl med att bara få byta miljö för en stund. Det finns gott om romantiska hotell att välja mellan med alltifrån mysiga små hotell som ligger belägna på landsbygden till lyxiga designhotell i någon av Sveriges alla storstäder. Här vill vi tipsa dig om 3 romantiska hotell som erbjuder romantiska paket utöver det vanliga!

FågelbroHus

FågelbroHus kan ni unna er en romantisk weekend som ni sent kommer att glömma! Här bjuds ni bland annat på en härlig kakbuffé som ni kan njuta av vid ankomst. Ni får dessutom tillgång till utomhus jacuzzin där ni kan unna er en några glas mousserande vin. När det är dags för middag serveras en säsongsanpassad 4-rättersmiddag. Givetvis bjuds ni även på en generös frukostbuffé morgonen efter!
FågelbroHus är ett romantiskt hotell som ligger vackert beläget ute på Värmdö i Stockholm.
Pris: 3 990 kr / rum och natt

Villa Gransholm

Detta charmiga och romantiska hotell ligger i Gemla, 15 km från Växjö. Hit kan du ta med din käresta och koppla av i en lugn och avslappnad oas. Vid ankomst väntar choklad och vin på ert rum. Rummen är romantiskt inredda med sänghimmel. Ni bjuds även på en fantastisk 3-rätters meny i Villa Gransholms vackra matsalar. Morgonen efter bjuds ni även på en härlig frukostbuffé.
Pris: 2 790 kr / rum och natt

Gimo Herrgård

Strax norr om Uppsala hittar du Gimo Herrgård, en romantisk gustaviansk herrgård som erbjuder härliga och romantiska paket.
I ert superiorrum väntar en flaska Champagne, frukt och choklad. Därefter kan ni njuta av en härlig tebuffé! Gimo herrgård bjuder även på en välkomstdrink innan det är dags att njuta av en smaklig 4-rätters middag. Missa inte heller att besöka Sjöstugan SPA dit ni har fri tillgång under er vistelse.
Pris: 4 620 kr / rum och natt

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bo som en Kung är tillbaka!

  2. -
  3. First Hotel G – Hotellet lagom – Bäst för en weekend i Göteborg!

  4. -
  5. Bo som en Kung är tillbaka – slott och herrgårdar för 400 kr/person!

Lämna en kommentar