Hotelspecialsblogg.se » Okategoriserade » Nya fantastiska koncept

Nya fantastiska koncept

Efter våra kunders önskemål har vi nu valt att lansera flera spännande kampanjsidor där du kommer att hitta många nya hotellkoncept med både annorlunda och familjevänliga hotell. Här nedan kan du läsa mer om våra senaste nyheter och om det är något som du saknar får du gärna ge oss feedback som vi kan ta med oss framöver inför nästa omgång! Kontakta oss gör du på info@hotelspecials.se

Golfhotell & Golfpaket

Det finns ett stort intresse har vi märkt för golfhotell med golfpaket och därför har vi nu valt att samla alla våra hotell som ligger i nära anslutning till flera av Sveriges bästa golfbanor. Några av dem har dessutom tillgång till en helt egen golfbana. Ta en titt på våra golfhotell och boka en härlig golfweekend med närhet till den fantastiska naturen!

Familjeweekend för stora och små

Att komma iväg med hela familjen är både avkopplande och underhållande då man inte behöver tänka på varken disk eller städning. På HotelSpecials hittar du många bra hotell som erbjuder familjeweekends med barnanpassade rum. Här kan ni roa er med alltifrån poolbad till aktiviteter på några av sevärdheterna som ligger i nära anslutning till hotellet.

Unika och annorlunda hotell

Det finns gott om spännande och annorlunda hotell i Sverige och alla har en unik historia och design. Här kan du hitta alltifrån slottshotell från tidigare århundraden till moderna och trendiga designhotell. Oavsett om du vill koppla av i en skön spaavdelning eller njuta av en gourmetmiddag på en av våra gourmethotell så kan du bland våra annorlunda hotell hitta något som passar alla smaker!

Vattenaktiviteter på våra badhotell med pool

Söker du ett härligt badhotell med tillgång till inomhus- eller utomhuspool? Flera av våra badhotell har dessutom både inomhus- och utomhuspool samt tillgång till egen spaavdelning. Många av våra spahotell erbjuder sköna behandlingar och bastubad i härlig miljö. Vi har märkt att många barnfamiljer ofta väljer hotell med pool och därför hittar du här flera hotell med barnanpassade rum.

Mysiga gästgiverier i Skåne och på Österlen

Att Skåne med Österlen är ett populärt resmål på sommaren är för många inget konstigt då denna del av Sverige bjuder på vackra stränder och landskap. Då många av våra gästgiverier i Skåne är väldigt populära har vi valt att samla alla dessa under en egen sida för att det ska bli enklare att välja bland de olika alternativen. Boka en mysig weekend på ett av våra gästgiverier i Skåne & Österlen och njut av en avkopplande weekend långt bort från alla måsten!

Boka ett båthotell i sommar

Har du drömt om att bo ombord på en båt? Nu har du chansen! Här har vi samlat våra häftiga båthotell som ligger belägna i flera av våra storstäder. Låt dig gungas till söms och njut av ett annorlunda sätt att bo och dessutom till ett mycket bra pris!

Övernatta på ett fint hotell

Att komma iväg till helgen och bo på hotell är både avkopplande och spännande då man ofta får möjligheten att upptäcka en ny stad eller utforska området runt ett landsbygdshotell. Här har vi valt att samla våra bästa erbjudanden med övernattning på hotell med tillgänglighet under årets alla månader.

 

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Vasalopp, nya designer och nya ansikten

  2. -
  3. Höst Special – fantastiska erbjudanden på mysiga hotellpaket!

  4. -
  5. Nya sidor

Lämna en kommentar