Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Romantik och mys på Rusthållargården

Romantik och mys på Rusthållargården

Jag har äntligen fått uppleva omtalade Rusthållargården i pittoreska Arild i Skåne. Jag hade innan hört mycket gott om Rusthållargården, både från våra kunder och från nära och kära. Förväntningarna infriades gott och väl. Arild är en gammal fiskeort precis vid havet och Rusthållarens samtliga hus ligger uppradade med fantastisk utsikt över stranden och havet. I huvudbyggnaden finns reception, restaurang och mysiga sittmöbler. Vi fick bo i den så kallade Kaptensvillan. Det är också i Kaptensvillan som hotellets Spa ligger. I bottenvåningen finns ett mysigt poolrum med bastu, pool och jacuzzi. Rummet var också lika mysigt och sängarna underbart sköna. Detaljerna gör mycket, som exempelvis kylen med Ramlösa och bordet med kaffe och te i hallen på Kaptensvillan. Lakritsen på rummet och den proffsiga och vänliga personalen.

Frukostbuffén var av toppklass den med. Hela restaurangen var vacker och mysig. Speciellt en höstdag som denna, då regnet smattrade mot rutorna och havet blåste in över stranden. Jag njöt av plättar, gott bröd och färska frukter. Min favorit, croissanter, fanns också!

Behöver ni en lugn helg i höstrusket? Eller bara njuta av en romantisk vistelse med underbar mat och service. Just nu kan ni boka Rusthållargården i vår kampanj Bo som en Kung. 400 kr per person inkl. frukost! Ett riktigt kap! Finns fortfarande lediga rum fredagarna 2 och 30 november samt lördagen 1 december.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Paulina

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Tips för dig som gillar choklad eller vill ha romantik – Tällberg!

  2. -
  3. Romantik i höst

  4. -
  5. Design och minicroissanter på Hotel Riddargatan

Lämna en kommentar