Hotelspecialsblogg.se » Okategoriserade » Underbar Spahelg på Kiviks Hotel!

Underbar Spahelg på Kiviks Hotel!

Vet du inte riktigt vad du ska hitta på i helgen?

Då har vi ett riktigt härligt tips på en härlig övernattning med SPA på det mysiga Spa-hotellet Kivikis Hotel för 400 kronor per person inklusive frukostbuffé och Spa-entré.

Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet. Den ursprungliga hotellbyggnaden är över 100 år gammal och har en gång inhyst självaste Prins Eugen som under tre somrar på 30-talet kom hit för att måla, inspirerad som han var av den Österlenska miljön. Här kan du, liksom prinsen, betrakta soluppgången över havet och lyssna till den viskande hängbokens hemligheter där den sakta vaggar sin enorma trädkrona i havsbrisen.

Till Kiviks Hotel kommer du för att varva ner, umgås och bara vara. Atmosfären bjuder på upplevelser för alla sinnen; sjunk ner i en renfällsklädd stol ute på terrassen med havet framför dig och njut.

Hotellet har 25 helrenoverade rum, varav 3 sviter, fördelade över tre byggnader samt restaurang och SPA Med personliga detaljer i inredningen och varmt bemötande från vår personal är det vår strävan att alla ska trivas och få uppleva lugn, harmoni och avskildhet.

Kiviks Hotell spa passar både den romantiske och den äventyrslystne.

På Kiviks SPA skämmer dem bort dig med sköna behandlingar som massage, scrub, inpackningar och olika kurer för hela kroppen eller bara ansiktet, händerna och fötterna.
I deras nya spa-avdelning finner du, torrbastu, aroma-ångbastu jacuzzibadkar, relaxrum med utgång till vår italienska nyrenässans trädgård, 3 behandlingsrum samt ”Copper Cave” med enskilt bubbelbadkar som kan bokas för 2 personer med egen dusch och toalett. Du får låna handduk och badrock men medtag badkläder och badtofflor.(Badtofflor går även att köpa).

Kiviks Hotels SPA terapeuter hälsar dig hjärtligt välkommen till deras SPA!

Alla detta får du denna helg 19-21 oktober för bara 400 kronor per person i del av dubbelrum (inklusive frukostbuffé och Spa-entré.)

 

 

 

 

Så vill du koppla av, njuta av trevligt sällskap och bubbla och basta så är vårt tips att ta en tur till Kivik och Kiviks Hotel // Anna

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Hösterbjudande på Kiviks Hotell

  2. -
  3. Julgranarna på plats på Hotel Birger Jarl!

  4. -
  5. Vinn en natt på Grand Hotel Saltsjöbaden!

Lämna en kommentar