Hotelspecialsblogg.se » Hotelltips » Sommar på spahotell – semester på riktigt!

Sommar på spahotell – semester på riktigt!

Finns det något mer avkopplande än att tillbringa semestern på ett spa? Sommaren är ju den finaste tiden i Sverige och ett kanontillfälle att ta en avstickare till en härlig sparesort. Idag tipsar våra duktiga tjejer på Kundcenter om sina  smultronställen!

Åk ut till västkusten och njut av havsbrisen! Ca. 1 h och 15 minuter från Göteborg hittar man  Gullmarsstrand Hotell & Konferens. Här bor man direkt intill vattnet och sommartid öppnar man upp uteserveringen på bryggan direkt ovan det kluckande vattnet. Anläggningen har ett badhus som vilar ovan vattnet och där man kan njuta av utsikten över havet i en skön vilosäng.

Något söderut finner man personliga Hotell Gästis i mysiga Varbergs centrum. I hotellets källare ligger Leninbadet som är ett mysigt litet spa. I hotellet finner man alltid en bok att plocka från någon hylla och som med fördel kan läsas nere i spaavdelningen. Varberg erbjuder även en fantastisk strandpromenad som är perfekt för en långpromenad eller en joggingtur och varför inte avsluta med ett dopp i havet? Föredrar man istället att cykla kan man alltid låna en av hotellet.

Vill man byta salt mot bräckt vatten – ta bilen in i vackra Österlen. En favorit är mysiga Kiviks Hotell som ligger högt och med en vacker utsikt över havet. Hotellet har jättemysiga och ombonade rum och kommer man dit sommartid tycker jag det är värt att boka ett rum med både havsutsikt och balkong. Ett tips är att promenera bland de små pittoreska husen i fiskebyn eller gå längst strandpromenaden. Dagen avslutas med bad i havet eller i någon av hotellets jacuzzi.

Utmed kusten i södra Sverige ligger Ystad Saltsjöbad. Börja dagen med en promenad på stranden och tillbringa eftermiddagen i hotellets spa. Hotellets spa erbjuder det mesta som man kan tänkas önska av en spaavdelning. Passa på att spendera en skön slapp dag vid utomhuspoolen med en kall öl i handen. Semesterkänslan är på topp och tanken slår en om man verkligen befinner sig i Sverige?

Längre upp i vårt avlånga land finner man Orbaden Konferens & Spa. Anläggningen ligger vackert omgiven av berg, skog och älv och det susar ett lugn och harmoni kring anläggningen som är svårslaget. Jag rekommenderar att stanna lite längre då det finns massa spännande aktiviteter att göra. Ta en fisketur, hyr en kanot eller låna en cykel och ta med en picknickkorg. När man kommer tillbaka på eftermiddagen är det perfekt att krypa ner i utomhusjacuzzin.

Hoppas ni alla får en go semester!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Spahotell och Spabehandlingar är poppis hos svenskar!

  2. -
  3. Sommarerbjudande och Sommar Special på hotell.

  4. -
  5. 48h Special och semester!

Lämna en kommentar