Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » SpaWeek är tillbaka – spahotell för 400kr/person!

SpaWeek är tillbaka – spahotell för 400kr/person!

Visst, sommaren går mot sitt slut men det är inget att hänga läpp över, för hösten har mycket att erbjuda!Vi spar inte på krutet utan rivstartar med SpaWeek nästa vecka! Kampanjen som erbjuder spahotell för 400 kr/person inkl frukost och spainträde torde kunna råda bot på både pengatorkan efter semestern och på den stundande höstdepressionen.

Den 10 september kl 01:00 kör vi igång för fullt med drygt 25 spahotell över hela Sverige som går att boka under en vecka. Ankomsterna gäller framförallt helger, men även vardagar finns på de flesta hotell. Och det bästa av allt, det finns rum ända in i december, så passa på att kanske boka flera spavistelser och ha något att se fram emot hela hösten! Varför inte ta en tjejhelg med gänget och en helg med din kärlek? Eller passa på att skämma bort föräldrarna och boka in en för hela familjen? Eller kanske känner du någon som fyller år under hösten, perfekt present om du frågar mig!

Psst! Vi håller de flesta hotell hemliga fram tills start, men jag kan faktiskt avslöja några namn redan nu :) Vad sägs om att njuta av härliga sängar, avslappnande spa och fantastiska frukostar för 400 kr/person på tex Ystad Saltsjöbad, VANN, Quality Spa & Resort Dalecarlia, Comwell Varbergs Kurort, Grand Hotel Saltsjöbaden eller Marstrands Havshotell? Jag gissar att det svåra blir att välja!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. SpaWeek – Spahotell för 400 kr/person!

  2. -
  3. SpaWeek – Succén är tillbaka på tisdag!

  4. -
  5. Bo som en Kung är tillbaka – slott och herrgårdar för 400 kr/person!

Lämna en kommentar