Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Specialerbjudande på The Lodge Resort i Genarp

Specialerbjudande på The Lodge Resort i Genarp

Är du sugen på att smita iväg på en riktigt avslappnande vistelse? På fantastiska The Lodge Resort i Genarp kan du just nu boka två olika paket med hela 20% rabatt för kommande helg!  I en gammal jaktstuga från trettiotalet hittar man ett spahotell och konferensanläggning i New England-stil, inspirerat av de lodger de tre ägarna sett under sina vistelser i Nya Zeeland, Sydafrika och framförallt i USA, under sin jorden-runtresa tillsammans med arrangemanget för tävlingsbåten Swedish Match under Whitbread seglingarna 97-98.

Det första paketet som du just nu kan boka med 20% rabatt är Vardagslyx där du förutom övernattning i de mysiga rummen och frukostbuffé även njuter av en 3-rätters gourmetmiddag gjord på endast lokala råvaror. Vill du lyxa till det lite extra bokar du det andra paketet Friday at the Lodge där du förutom övernattning njuter av en delikatesstallrik med tapas, entré till spa-avdelningen, 4-rätters middag och självklart frukostbuffén.

Till hotellet kommer gäster från när och fjärran. Både lokala bybor och de från andra sidan jordklotet hittar dit. Mitt i veckan är konferensverksamheten i full gång och på helgen när företagen lämnat hotellet kommer privatgästerna för att bo över, ha en skön stund i spaet och för att äta förstklassig gourmetmat gjord på lokala råvaror och ekologisk mat i så stor grad som möjligt. Vid bygget var det viktigt att göra så liten inverkan på naturen som möjligt, och det finns därför ett eget kretslopp för avlopp och eget källvatten. Köksmästaren odlar kryddor och grönsaker själv i köksträdgården utanför hotellet och samarbetar tätt med matproducenterna i närheten.

Passa på att boka in en oförglömlig upplevelse till ett otroligt pris och starta semestern på bästa sätt!

/Catrine

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sköna erbjudanden på The Lodge Resort

  2. -
  3. Vinn Spapaket på The Lodge Resort!

  4. -
  5. Vinnare Spapaket på The Lodge Resort

Lämna en kommentar