Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Starta 2013 på bästa sätt med en spa-vistelse!

Starta 2013 på bästa sätt med en spa-vistelse!

Nu är 2013 äntligen här och jag hoppas att ni haft en härlig jul tillsammans med vänner och familj! Man brukar säga att julen är en tid för vila och eftertanke men ibland kan julstress, släktkalas och nyårsplanerande göra att krafterna känns långt borta så här i början av året. HotelSpecials.se vill vi att din start ska bli fantastisk och full av energi och har därför tagit fram 2 härliga spapaket tillsammans med Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad med ankomster fr.o.m. imorgon och ända in i mars!

Båda paketen kostar 995 kr per person och natt och inkluderar övernattning, 3-rätters middag, inträde till spa och frukost. För specifika detaljer och ankomstdatum kan du klicka på varje hotellnamn här ovan eller på respektive bild.

http://www.hotelspecials.se

Jag heter Catrine och tar nu över rodret som webbredaktör efter Paulina. Jag ser fram emot ett spännande 2013 med fantastiska erbjudanden och upplevelser! Se till att alltid få de senaste nyheterna först genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook och Twitter. Gott nytt år!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bästa Asia Spa i Varberg!

  2. -
  3. Spa i Påsk! Erbjudande på Arken Hotel & Art Garden Spa!

  4. -
  5. Tävla och vinn vistelse på Elite Hotels!

Lämna en kommentar