Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Ystad Saltsjöbad – Alla borde åka dit! Spa, god mat och service!

Ystad Saltsjöbad – Alla borde åka dit! Spa, god mat och service!

Ystad Saltsjöbad ligger i södra Skåne, precis vid havet, på stranden. En Sparesort i underbar New England stil. Jag besökte Saltsjöbaden förra helgen och fick en riktigt underbar vistelse. Designen på hotellet är helt i min smak, inspirerat av New England och Hamptons, det är mysigt och vackert. Dubbelrummet vi fick hade härlig utsikt mot stranden och havet och var inrett med rött, blått, vitt, ränder och stjärnor.

Morgonrockarna åkte snabbt på för att sedan bege oss ner till Spa’et. Där fick vi njuta av hotellets nya Spaupplevelse The Creek Experience. Jag känner igen delarna från mitt besök på Falkenberg Strandbad, men med nya element. En fantastisk och skön upplevelse där du själv får göra lerinpackningar, ansiktsinpackningar och hamam med skrubb i en grupp om 6 personer och Spavärdinnor som guidar er. Ritualen tar ca 2 timmar och efteråt kan du njuta av Spaavdelningen med relax, pool, bastu och jacuzzi. Ett plus för det lilla caféet där det gick att köpa bakverk, drycker och snacks att njuta av i en skön soffa, stol eller säng. Några tankar om Spa’et, kanske skulle de sköna sängarna stå lite mer avskiljt? Saknade också nötter, frukt och te inne i Spaavdelningen. Vi hittade det ute vid caféet däremot! Och varför inte bjuda på något att dricka under introt för Sparitualen, i det lilla rummet bakom Spaavdelningen? Vore en trevlig start på The Creek Experience.

Däremot får Ystad högsta poäng av mig vad gäller rummen och restaurangen med både middag och frukost. Restaurangen var riktigt mysig och plus till personalens snygga klädsel, röda chinos och blårandiga skjortor. Vi fick äran att serveras av Pierre, all cred till dig för den bästa servicen och vänligheten någonsin. Det ingick en 3-rätters middag, att vi fick välja rätter till middagen var också ett plus. Maten var underbart. Frukosten, ja det var lika underbar den. Amerikanska pannkakor och croissanter direkt ur ugnen… Jag njöt. Och trots att hotellet var fullbelagt och frukosten proppad med folk lyckades personalen med konststycket att hela tiden fylla på och se till att det såg bra ut. Allt fanns, hela tiden. 5 stjärnor till er!

Jag kan varmt rekommendera er att åka till Ystad Saltsjöbad för det är en väl värd upplevelse. Ett av Sveriges bästa Spahotell skulle jag säga!

 

 

 

 

 

 

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carolina Gynnings tavlor pryder väggarna.

 

 

 

 

 

 

Fräscha dubbelrum.

 

 

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Erbjudande Ystad Saltsjöbad, Sommarpratare och Aspa Herrgård

  2. -
  3. Sista minuten – Ystad Saltsjöbad 398 kr!

  4. -
  5. Nytt, fräscht och modernt – Nytt Spa i Ystad och Falkenberg

Lämna en kommentar