Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Weekend i Skåne. Heta tips del 1. Helsingborg.

Weekend i Skåne. Heta tips del 1. Helsingborg.

I helgen som gick var jag och min pojkvän på en weekend i Skåne. En weekend i Skåne är nått jag verkligen kan rekommendera. Sverige är verkligen vackert. När det är sol. Vi började vår weekend i Helsingborg där vi bodde på Clarion Grand Hotel Helsingborg. Superbra hotell med trevlig och serviceinriktad personal och fräscha rum. Om du tar den charmiga hissen till ditt rum, var snabb med att öppna dörren när du kommer till rätt våning. Annars får du åka vidare till nästa stopp. Vi var för långsamma första gången :-) . Frukostbuffén var riktigt bra den med, jag noterade speciellt den urgulliga barnfrukostbuffén.—>

Tips i Helsingborg. Ta en morgonjogg/promenad utmed den mysiga strandpromenaden. Shoppa på de mysiga smågatorna. Ta en tur över till Helsingör, ät en pölse och köp lite öl på båten tillbaka. Det finns ett gäng bra restauranger i Helsingborg, de ger gärna tips om olika alternativ i receptionen på Clarion Grand. För fina sommarkvällar är Barfota som ligger på stranden ett hett tips. Tyvärr hade vi rätt kallt väder och en del regn så vi testade Helsing. God pasta och bra viner. Blir även nattklubb på kvällen. Helsing ligger precis på Stortorget nära Clarion Grand, Elite Hotel Mollberg och Best Western Hotel Helsingborg.

Tack all trevlig personal på Clarion Grand. I nästa inlägg kommer fler tips för en weekend i Skåne.

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Secret Hotel utökas..nu Göteborg och Helsingborg!

  2. -
  3. Weekend Liseberg eller Gröna Lund!?

  4. -
  5. Tre heta restauranger i Stockholm!

1 kommentar för “Weekend i Skåne. Heta tips del 1. Helsingborg.”

  1. Håller med. Vi var på Clarion Grand Hotel Helsingborg tor till sön och det var hur bra som helst. Rent och snyggt, Personalen var så trevliga och hjälpsamma och det syntes att de gillade sitt jobb. Jag rekommenderar verkligen detta hotell.

Lämna en kommentar