Hotelspecialsblogg.se » Tävlingar » 3000! – Tävla med din hotellupplevelse!

3000! – Tävla med din hotellupplevelse!

Då har vi nu nått 3000 fans. Tjohoo, tack alla ni som gillar och följer oss. Det värmer! Klart vi ska hitta på nått skoj nu när vi nått den härliga gränsen 3000!

Kommentera detta inlägget med din bästa/sämsta/konstigaste/roligaste/lyxigaste..ja vad det nu kan vara, hotellvistelse med max 30 ord.

Den bästa hotellviselsen får skriva om hela sin vistelse i ett gästinlägg här på vår blogg och får också ett presentkort på HotelSpecials.se värde 500 kr.

Tävlingen pågår till måndagen 6 februari 14:00! HotelSpecials.se beslut kan inte överklagas. Lycka till och tack igen för att ni gillar! :-)

/Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Tävla med oss – Nästa stopp på Sommarresan. . .

  2. -
  3. Tävla och vinn vistelse på Elite Hotels!

  4. -
  5. 250 kr för 4-stjärniga hotell = SANT! Tävla om presentkort nu!

43 kommentarer för “3000! – Tävla med din hotellupplevelse!”

  1. Jag och min dotter som skulle till Karlstad en höst helg och hotell Drott som var en positiv överaskning med bra spa avd, gratis kvällsbuffe.Helt klart mycket lyx för pengarna.

  2. BÄSTA/LYXIGASTE!!
    Beställde billigt rum via er på BirgerJarl till vår förlovning. Uppgraderade med en billig summa till svit (utan sambons vetskap ;)
    Hotellet bjöd på frukt/chokladfat och underbar cd-skiva!
    Kan berätta massor =-)

  3. Det glömmer jag aldrig!
    Spa Kebabvirken Strömstad 2010 -27 g på utsidan och +15 g på insidan. Det blev en kall natt.värmesystemet hade pajat.

  4. Den var förra helgen, när jag o min vännina fick ta det lugnt och spaa oss i Västervik. Behandling, övernattning,god middag och SOVMORGON till ett bra pris. Kan även jag berätta massor. Lyxit värre tyckte vi det var.

  5. Billingehus, liten såg brandbil och blev orolig.
    Säkerhetsrunda trotts sen timme lite snack med dem i receptionen. Ett tack för hjälpen liten pressent och liten sov därefter tryggt.
    Otroligt bemötande.

  6. SÄMSTA / KONSTIGASTE
    Vår första barnfria romantiska weekend bokades på Waxholms Stadshotell. Kel och hångel:-) Väl framme är HELA STADSHOTELLET INPLASTAT – RENOVERING!!! ”Ni får erat rum fast utan fönster…” Vi vände direkt. Katastrof!!!

  7. Roligupplevlse??!
    Var på Disney On ice förra helgen med familjen. Bodde på Elite hotell Recidence i Malmö. Dottern var helt upp stirrad på kvällen när vi tittade på TV och lyssnade på grannens underhållning… att man bara vill stöna så högt när man bor på hotell är nästan ofattbart…. 2 gånger på samma kväll. Det var rena lyckan när det tystnade :) När lillan somnat blev det mys med kebabtallrik på rummet och en bra film.
    Planerar en barnfri övernattning till våren, den första på 2½ år :) Jag hoppas att man inte får en stönande granne då hehe.

  8. Konstigaste: När blixten slog ner i hotellet och strömmen gick. Mamma trodde att hon orsakat det genom att hänga en blöt handduk på handdukstorken. :)

  9. Bästa / lyxigaste spat ligger på Hotell Tylösand! Wow! Två trötta föräldrar beställde första spat nånsin och det var en upplevelse sent att glömma,god mat och spa. Underbart!!!!

  10. När jag och min man just träffats bjöd han på hotell i Luleå, det var inte den bästa stunden för han låg och spydde hela kvällen på toaletten. Men nått rätt blev de ju iaf för nu har vi varit ihop i snart 8 år.

  11. Det bästa var när vi firade sambon födelsedag på Häckeberga slott. Fantastisk miljö, gudomlig mat, familjär stämning där man pratar med andra gäster över ett glas whiskey vid öppna spisen.

  12. Trettonhelgen 2010 bodde vi på First Hotel Kong Frederik i Köpenhamn. En morgon då vi skulle ta hissen ner till frukostbuffén fann vi en helt naken norsk man i vår korridor. Ingen öppnade dörren till det rum där han knackade på. Han bad oss kontakta receptionen, vilket vi gjorde.
    I frukostmatsalen satt alla med ytterkläderna på och stora portabla värmefläktar var igång. Det hade varit en extrem kall natt och värmeledningen hade frusit sönder!
    Undrar vilka som frös mest, vi i matsalen eller den nakna mannen i korridoren.

  13. Det klart bästa hotellet i Göteborg om man åker tåg dit är First hotelG. Bara åka upp för rulltrappan, och hotellet innehåller allt man kan önska plus trevlig personal.

  14. Tokigaste///
    När min man spritt språngande skulle gå på toaletten mitt i natten och tog fel dörr, låste sig ute i korridoren och fick springa till nödutgången……..fortsättning följer kanske ;)

  15. Från Värmland gick resan ner till Göteborg – St Jörgen var målet – tack vare prisfest på hotelspecial var spa för åtta var bokat. Ett enda ord krävs: UNDERBART!

  16. När jag och min man åkte till Frimis i Linköping på Bröllops natten och fick vår nyckel och gich in i rummet.! Därinne låg det ett par i våra sängar, vem som blev räddas vet jag ej!Fick till slut ett annan rum.

  17. För några år sedan fick min man och jag för oss att boka en natt i Köpenhamn den 2:a advent för att uppleva den fantastiska juldekorationen och gå på julmarknad på Tivoli. Vi hittade ett hotell som verkade centralt och hyfsat i pris för att vara bokat i sista stund så att säga. Vi anlände till hotellet vid lunchtid och när vi checkat in så tog vi en första vända på stan. När vi återvände till hotellet några timmar senare möttes vi av en person jagad av en annan och vi förstod ganska snart att det var knarkare. Ju längre fram på kvällen tiden gick ju mer gick det upp för oss vart vi hamnat. Hotellet låg på ett hörn och den angränsande gatan var Istergade mot vilken vi också hade vårt fönster från hotellrummet. Den natten upplevde vi med tjutande sirener från både polis och ambulans och gap och skrik från bråkande personer och när gick gick ut till bilden för att hämta en sak så fick jag genast ett ” erbjudande” . Får nog kolla lite noggrannare i fortsättningen var hotellet är beläget . Men Köpenhamn var trevligt :)

  18. Ett av mina bästa resminnen är när vi, två luspanka backpackerstjejer med slitna kläder, blev bjudna på lyxhotell i Manila av en tysk affärsman och hans kompis, en filippinsk hippie.

  19. Bästa hotellvistelsen var för ett år sedan i Göteborg dit jag och fästmannen åkte för att fira vår förlovning. Vistelsen var fylld av en underbar trerättersmiddag, champagne på rummet, rosor på sängen och romantiskt skumbad. Kunde inte bli bättre!

  20. Lyxigaste var efter ett låångt Göteborgsvarv våren 2010 på Nääs fabrikers hotell med bubbel, choklad och 3-rätters. Precis vad man behöver efter 21km!!

  21. När jag och min familj var i indonesen så var vi på ett hotell som var jätte bra!
    Och på man fick två hus ett till dom vuxna och ett till barnen (båda husen var stora).
    Det låg på en strand så att man badade typ hela tiden och det fanns sköldpaddor i vattnet!! <3 :)

  22. Upptäckte att den endast fick vara 30 ord efter att jag skrivit min förra version, vilket fler än jag har skrivit men jag lämnar en förkortad version på 30 ord.

    ” Skulle tillbringa en mysig hotellnatt i Köpenhamn men hotellet angränsade mot Istergade. Natten upplevde vi med tjutande sirener från polis och ambulans, gap och skrik från bråkande knarkare och prostituerade.”

  23. ja, det bara måste vara hotellvistelsen i Side,.. utsikten var över ett hustak med hängande ledningar och en elektrifierad mumifierad katt samt brummande skorstenar som öste rök från resturangen mitt emot in över vårt rum. Dessutom var det ca 48 grader varmt och den utlovade air-condition vi betalt för var vilket vi fick reda på på plats begränsad till vissa tider.. dvs 2 timmar 19-20 samt 04-05 samt någon gång under dagen.. vi höll på att svettas ihjäl, fick svamp och duscha.. ja .. nära omöjligt, den var så liten att vi slog i huvudet varje gång.. rena katastrofen men ett kul minne som slutade i final med ett spindelbett och en akutresa som har en ytterligare twist på denna hotellvistelse :)

  24. En vistelse på Rica Talk Hotell i Stockholm, en upplevelse som var något utöver det vanliga. Där fick min dotter Tindra stifta bekantskap med Alfons Åberg och än idag pratar hon om Alfonshotellet, en bild som etsat sig fast. En av de mest ovanliga situationerna under vår vistelse där var när hela Rica Sveriges koncern skulle ha sammanträde där och in i lekrummet strömmade över 100 personer i kostym och långkjol. Chefer från hela landet var där för att betrakta hotellet och dess verksamhet och mitt ibland alla fanns vi! 3 generationers tjejer i mysbyxor och kofta. Snacka om utmärkande!

  25. Femstjärniga Antalaya Lykia World Hotel, lyx varje kväll.
    God mat, trots ingen gris, men maten perfekt, härligt spis.
    Kvällarna stjänrklart vid hotellets egen strand, som i sagans land.

  26. Vadstena klosterhotel, intressant,
    bjöd min tant.
    Klostrets gamla källarvalv ett glas bubblat vin,
    på rummet en jaccuzzi, kroppen, skön och fin.
    Munkarnas sal en middag, god,
    Kungarnas valv frukostbufféns bord.

  27. Fick en övernattning på Slott o Herrgårdar runt om i Sverige av tidningen Àmelia. Bokade en natt på ett, på pappret, fint hotell i de småländska skogarna. Väl på plats fanns ingen i receptionen som låg lite avsides. Vi väntade säkert en halv timme innan någon kom. Då var det en kvinna som arbetade på gården. Hon hade svårt att förstå oss då hon inte kunde svenska o knappt engelska. Vi fick ett rum, utan tv o radio, i en helt öde byggnad och sen försvann även hon. På rummet satte vi oss ett par minuter för att sedan i hast lämna Hotellet då det kändes alltför skumt. Tomt på personal o gäster. Vi körde vidare utan att prata med någon och checkade senare in på ett rum hos en mer välkänd hotellkedja. Det var den konstigaste hotellvistelse jag varit med om…

  28. ”Hovs Hallar på Bjärehalvön med otrolig vy,
    fantastisk miljö som ingen vill fly.
    Med en svit som gjord för två,
    kopparkar på rummet med bubblorna små.
    Säng så stor med skinnfäll därtill,
    kärlekskranka har svårt att här ligga still.
    Nakna på taket under stjärnklar himmel,
    i bubblande jaccuzzi och kärleksvimmel.
    Ett kök som även den heter duga,
    hit åker jag igen med liten fruga.”

  29. Busig tvååring rymmer från hotellrummet, mamman precis nyduschad. Försöker locka tillbaka barnet som försvinner i hissen. PANIK! Handduksklädd letar mamman på barnet och är nu ökänd på Riverton i Gtbg…

  30. Min första hotell vistelse var speciell just för att den delvis var den första och att jag aldrig bott på ett hotell. Det var på Karlstads hotell och jag fick bo där med min kompis och hennes mamma. Jag tyckte att allt lyste i vackert guld och svart, året var cirka 1979. Att få gå ner och äta frukosten var ren lyx för mig som var så oberest, jag kunde ha suttit länge och njutit av fler mackor. Dessutom fanns det en utomhus pool som var för mig något främmande även om den inte var så stor.

  31. För snart 10 år sedan skickade min dotter in en tävling och jag och min sambo vann en övernattning på Bomans i Trosa. Tänk vilken överraskning när jag läste i amelia att jag vunnit detta( på min dotters fina anledning till att just jag skulle vinna)! Skulle vara superkul att bli överraskad igen och få uppleva någon ny stad/hotell som man inte varit i.

  32. Den bästa hotellvistelse var i Örebro med mitt ex. Vi åkte dit under helgen för att umgås med mina vänner. Och hotellet bjöd på gratis mackor på natten som det stod ”varsegod” och sen fick man ta varsin dricka eftersom det var många som bodde där som hade festat.

  33. För några år sedan skulle jag till göteborg på tjänsteresa och blev inbokad på ett centralt hotell. Lyckades krångla in med bilen på hotellparkeringen sent på kvällen, helt slut efter en mängd jobbiga möten. Jag går upp på rummet, mycket fint, och beställer upp roomservice för att sedan ta ur mina linser och gå och sova. Klockan var runt tio, men tydligen var det bara jag som tyckte att det var en god idé att lägga sig för under rummet hör jag någon som pratar med mycket irriterande röst och då och då människor som skrattar högt och ljudligt. Jag ringer receptionen och får veta att det är ståuppkväll till klockan 23.00. Fantastiskt, tänkte jag bittert, men kände mig samtidigt lite småaktig så jag bestämde mig för att en kaffe och en cigg skulle kunna muntra upp mig. Jag drar på mig kläder igen, men inser att jag missat att ta med glasögon. Jag har ungefärlig ledsyn utan dem, men orkade inte stoppa i linser igen utan tog hissen ner och gick till baren. Kaffet stod och bryggdes så jag fick snällt sitta ner och vänta. Då är det någon som knackar mig på ryggen och säger hej. Jag svarar hej tillbaka, så avvisande som jag bara kan och vänder mig demonstrativt tillbaka. Killen ger sig inte dock, utan kommer runt och står mitt emot mig och fortsätter prata. Mina enstaviga buttra svar gör att han ställer frågan om allt är okej.” Nej, säger jag högt. Allt är inte okej. Jag vill verkligen sova, men ett pucko-som tror han är rolig-håller mig vaken med en jävligt irriterande röst!” Det blir tyst. ”Jag har tagit paus nu…” svarar killen. Jag smet snabbt som fan och drog mig tillbaka till mitt rum där jag låg vaken mycket, mycket länge.

  34. Märklig och minnesvärd natt i Helsingfors när brandlarmet satte igång genom att teven med högre och högre volym ropade ut en fras på en grammatiskt spännande svenska.

    Gäspande nattklädda tittade ut i korridoren och ingen brydde sig om att utrymma. Tack och lov så brann det inte. Vi gick en hel sommar och citerade brandvarnarrösten, så ofta att vänner vi mycket sällan träffar, och som inte var med, ordagrant kan återge just den frasen. Kanske hade vi tagit en ordlös brandvarnarsignal mer på allvar.

  35. D´angleterre i Köpenhamn gav lyx och flärd som en sliten student var väl värd. Portier med hög hatt, champagne till frukost t.o.m. toalettpappret var vikt efter varje städning.

  36. På min födelsedag 2008 var vi i Rom. På hotellet var det ett idrottsgäng med många ungdomar. Vi blev ombokade till ett finare hotell på grund av detta. Trevlig överraskning :)

  37. Bokade via er i somras på ett hotell i Stockholm som låg på öster malm, jättefint och ett helt fantastiskt pris..Badrummet var inglasat stort sovrum och bra läge ,annars bra service och trevlig personal..

  38. Förra året lyxade jag och min sambo till det med en övernattning på Stenungsbaden. Tack vare er fick vi priset 500kr för oss båda för en natt. Ett jättefint hotellrum, tillgång till Spa och relaxavdelningen. Go middag med dryck och exemplarisk personal. Vi bor väldigt nära Stenungsbaden, och för oss var det lyx att bara åka runt hörnet och bli lite bortskämda. Priset som vi fick via er gjorde det inte sämre direkt ;) Det behöver inte vara så flådigt eller dyrt, utan bara det där lilla extra… 10 min hemifrån och lyx i världsklass! Ja tack, mer sånt :)

  39. Att lämna vardagen en stund är alltid roligt, var man än åker, men i höstas var jag och 7 väninnor i väg en helg på Selma Lagerlöf Spa i Sunne.
    Vi hade jätteroligt, vi har alla barn och familj hemma och att få åka iväg och bara unna sig fantastisk god mat, träna bubbelbad och bara ha roligt och skratta mycket. Det var en otroligt rolig resa som vi kommer länge minnas.

  40. När jag för två år sedan var höggravid åkte jag och min sambo på Ronnebybrunn för att vila upp oss inför blivande uppgift, men bubbelpoolen fick jag inte sitta i, maskinerna var no-no och många behandlingar var inte lämpliga. En härlig ansiktsbehandling blev det dock. Det var mitt i vintern men en promenad i den prisbelönta parken var ju ett måste. Va skoj det måste se sett ut när jag stapplade omkring på den ishala stigen, livrädd för att trilla.. 2 år senare kan jag säkert säga att spa är mer välbehövligt än någonsin. Och trots alla missöden förtjänar Ronneby Brunn en ny chans. Nu när jag med kan njuta fullt ut.

  41. Hotell i Trondheim med min sambo. Två dagar på ett fantastiskt hotell där det till våran förvåning var halvt genomskinliga glasskjutdörrar till toaletten. Men var tvungen att planera bra.

  42. Hur var det här med 30 ord ?

  43. 30 ord är max! :-) /Paulina HotelSpecials.se

Lämna en kommentar