Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. 4:e advent, intervjuer och samarbetsmöten

FREDAG. 4:e advent, intervjuer och samarbetsmöten

Så sitter vi här igen, fredag eftermiddag och inte många timmar kvar av jobbveckan. En jobbvecka som har varit väldigt tom för mig borta i mitt hörn när Paulina har roat sig i New York. Som tur är har hon hållit mig uppdaterad under veckan- det är inte utan att man har blivit lite sugen på en resa!

En längre resa får vänta, men jag passade på att boka ett spahotell här i Göteborg under vår 48h Special vi hade nu i veckan- och det är verkligen vardagslyx!

Dessutom har vi hunnit med vårt återkommande samarbetsmöte här på kontoret, bara 2 veckor försenat.

På samarbetsmötet sitter vi på Marknad ner med gänget på Supply och försöker bli mer effektiva i hur vi jobbar ihop. Just nu fungerar allt ganska smidigt, men det är bra möten att ha när det är mycket kampanjer på gång som ska samköras mellan våra avdelningar. Månadens möte gick därför snabbt,och vi pratade mest om vad som är på gång nästa år.

Fredrik och Tobias har haft fullt upp i veckan med intervjuer för två lediga tjänster vi haft ute. Vi behövde hitta några nya kundtjänstmedarbetare som kan jobba extra några dagar i veckan, och det verkar det som att vi har gjort! Det är alltid roligt att få in lite nya människor i vårt härliga gäng.

Supply hälsar att dom haft en bra vecka, och Carl är lite extra nöjd över att ha fått in ett nytt hotell på Arlanda – ett hotell som är inhyst i ett ombyggt jumbojet!

Hoppas att ni får en riktigt mysig 4:e advent!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Och var är Paulina?

  2. -
  3. FREDAG. Vi har läget under kontroll!

  4. -
  5. FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

Lämna en kommentar