Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. – En hälsning från utbudssidan

FREDAG. – En hälsning från utbudssidan

Fredagen är här och det är således dags för ett nytt inlägg i följetongen FREDAG. Idag ska jag, Joel Wretborn, redogöra för hur veckan som gått varit för oss på utbudssidan här på HotelSpecials.se.

Jag vill börja med att tacka Paulina och Karin, våra ordinarie bloggerskor, för förtroendet att skriva detta inlägg. I won’t let you down!

Här sitter jag och skriver, i bakgrunden skymtas Karin!Det är extra kul att det just är den här veckan som ska sammanfattas. Alla på HotelSpecials.se har jobbat stenhårt de senaste veckorna med att se till att göra HotelWeek till den bästa och mest uppseendeväckande kampanjen i hotellbranschens historia. I onsdags klockan 09.00 fullkomligen exploderade hela kontoret när vi öppnade telefonväxeln och kampanjen startade. Även vi som i normala fall inte tar emot samtal från kunder fick hoppa in och göra bokningar, vilket resulterade i nytt bokningsrekord för HotelSpecials.se och rekordmånga nöjda kunder.

Totalt medverkar 88 stycken 4- och 5-stjärniga hotell på kampanjen, där vi säljer dubbelrum och frukost för 250 kronor per person.

Utöver allt arbete med HotelWeek har mycket av vårt fokus legat på att se till att alla hotell på HotelSpecials.se har priser laddade på sajten inför 2012. Nästan alla hotell gör om sin prissättning av hotellrum inför ett nytt år. I de flesta fall handlar det om en marginell prishöjning för att kompensera för inflationen. Samtidigt strävar vi efter att få fram flernattsrabatter, boka-tidigt-rabatter, etc – allt för att kunna erbjuda er de bästa priserna på era favorithotell.

Dessutom har en hel del nya samarbeten har inletts under november månad. Ett flertal nya hotell har blivit bokningsbara på sajten och vi har bland annat nya hotell att erbjuda i hotell i Köpenhamn och hotell i  Stockholm.

Från oss alla, till er alla – En riktigt god helg!

Joel Wretborn

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Vi har läget under kontroll!

  2. -
  3. FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

  4. -
  5. VANN – En härlig upplevelse för smak och själ

Lämna en kommentar