Hotelspecialsblogg.se » Evenemang » Jul på Liseberg drar igång!

Jul på Liseberg drar igång!

Idag slår äntligen portarna upp för Jul på Liseberg!
Efter gårdagens smygtitt på årets Jul på Liseberg är jag fullpumpad med julstämning, något frusen på utsidan men framförallt fylld med värme på insidan. Det är få saker som gör mig så genuint lycklig som julen, och julen
inne på Liseberg bidrar sannerligen till att ge mig den där fina känslan. Redan när man kommer in, hör julmusiken porla genom högtalarna, ser de frostade och ljusklädda landskapet och möts av de rödklädda människorna
och kaninerna så känner man värmen smyga sig på. 

Liseberg gör i år sin 12e jul och jag kan inte tänka mig annat än en 12e succé. Om ni också hör till dom som går i tankarna att besöka Liseberg i juletid och behöver en övernattning i Göteborg så kanske ni har märkt att det är

ovanligt fullbokat överallt de kommande helgerna? Om inte annat så är priserna inte att leka med. Så hotell-läget i staden beror alltså helt enkelt på Lisebergs omättliga popularitet.
Men än finns det hopp kvar för den som söker boende i Göteborg under kommande veckor. Ett bra tips är att kolla in våra prisvärda hotell i Göteborg!

Nytt för i år är de vita kaninerna. Nu ska även de anta en lite mer julig skepnad. Och det gör faktiskt skillnad. Det skapar en bättre harmoni och det känns att de verkligen satsar på att go all the way. Vilket är det enda
rätta när det kommer till julen tycker jag.

 

Igår när vi var och smygprovade var ju tyvärr inte allt öppet, men jag vet sedan tidigare år att ett ”hett” tips är isbaren! Riktigt häftigt att gå in i ett rum gjort helt av is och dricka drinkar ur isglas! Ett krav är att man har på sig spejsade kappor som jag först trodde var till för att man inte skulle frysa där inne. Så är det icke. De är till för att inte vi ska utsöndra värme och smälta isen där inne! Men som sagt, testa det. Det är coolt.

Det är svårt att säga vad man gillar mest inne i parken men en helt klart underskattad grej är att man faktiskt kan spela en hel del spel. Fem-kampsgrejerna nere vid Balder är faktiskt väldigt roliga även vintertid. Förra året kunde man skjuta puckar på en fejkad Frölunda-målvakt och vinna biljetter till en match. Fantastiskt roligt!

Jag skulle även vilja slå ett slag för Lapplandsbyn! Detta känns helt klart mest genuint och för oss sydsvenskar, rent av exotiskt! Här kan man prova på en hel del delikatesser som en wrap fylld med korv gjord på renfärs och en kål & lingonsallad eller varför inte en ren-kebab?
Bakom Lapplandsbyn står Fjällgården & CO som även har EA Forsmans Vilthandel på Karl Johansgatan 116  i Göteborg om man är lite intresserad!Nu ser jag fram emot the grand opening idag, när alla bodar är öppna och man kan äta sig rund på pepparkakor, mandlar, godis och värma sig med varm choklad!

Nu är julen här!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Weekend Liseberg eller Gröna Lund!?

  2. -
  3. 48h Special är igång igen..galna priser på hotell i sommar!

  4. -
  5. Sommarerbjudande och Sommar Special på hotell.

1 kommentar för “Jul på Liseberg drar igång!”

  1. Well done aritlce that. I’ll make sure to use it wisely.

Lämna en kommentar