Hotelspecialsblogg.se » Sommarresa » Tävlingen är avslutad, vinnaren utvald, men Sommarresan fortsätter..

Tävlingen är avslutad, vinnaren utvald, men Sommarresan fortsätter..

..till Sveriges Lilla London, Göteborg! Ni var många som gissade rätt och vi fick otroligt många bra tips på vad man inte ska missa under sitt besök i staden där HotelSpecials.se också bor.  Hotell i Göteborg vet ni finns hos oss och lika så lite info om sevärdheter i Göteborg. Vi har sammanställt era fina tips på vad man kan göra i Göteborg här. Som väntat är det många som har tipsat om Liseberg. Nordens största nöjesfält med attraktioner för stora som små. Yana tipsade om Lisebergs Hall of Fame med handavtryck från kändisar som Astrid Lindgren och Michael Jackson.  Botaniska trädgården med dess vackra växter, träd och blommor gillar Åsa.

I matväg har vi fått många tips. Bland annat ett om alla de små mysiga caféer och kaffebarer som finns i centrala Göteborg. Du hittar dem lite varstans i city! I området Haga finns många mysiga caféer och de berömda stora kanelbullarna, mumma! Ett tips som jag delar med Anita är att testa räkmackan uppe på Heaven 23, Gothia Towers takbar. Enorm utsikt och godaste räckmackan i världen! Om du har bil i Göteborg kommer ett havsnära tips från Jessika som tycker Säröhus är väl värt ett besök, god mat och fantastisk havsutsikt.

Andra attraktioner som lockar i Göteborg är Göteborgshjulet för den modige, Avenyn för den partysugna, Paddan för en tur på vattnet och Universeum för en regnskog mitt i stan.

Ja vi hade ju ett presentkort att dela ut också! Vinnare av detta är Åsa Ullström! Stort grattis till dig. Ett vinnarmail kommer inom kort :-)

Nu börjar vi känna att vi har hållit oss i landets södra delar lite väl länge och styr vår resa norrut. Nästa stopp är staden med björkarna, havet, naturen och chansen att få se norrsken…

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sommartider hej hej.. Resan fortsätter…

  2. -
  3. Tävla med oss – Nästa stopp på Sommarresan. . .

  4. -
  5. Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!

2 kommentarer för “Tävlingen är avslutad, vinnaren utvald, men Sommarresan fortsätter..”

  1. Ja staden med björkarna måste ju vara Umeå. Dessa skulle det vara trevligt att fånga upp på en sommarbild. Jag har aldrig varit där, men tanken att åka dit har funnits länge, vi hade funderat på detta nu i sommar. Om jag skulle åka dit sommartid skulle jag absolut besöka utebadet Umelagunen, har sett detta på bild och det verkar vara jättemysigt. Omkring den 20 augusti varje år är det dubbeltravs tävling för ponnyhästar. Vi har ett Ponnyruss som barnbarnet kör och jag vet att hon gärna skulle vilja tävla på Umåker.

  2. [...] Göteborg Publicerad den 25 augusti, 2011 av Karin ShareDet har varit en fantastisk sommar i Göteborg. Where the Action is, Liseberg, Way Out West, Kulturfestivalen. . . De olika evenemangen har avlöst varandra i ett högt tempo och såhär i slutet av alltihop är det lätt att känna sig lite tom. I somras skrev vi om era bästa tips på vad man kan göra i Göteborg, och flera av dom går lika bra att göra under hösten- här kan ni läsa vårt inlägg om Göteborg. [...]

Lämna en kommentar