Hotelspecialsblogg.se » Hotellnyheter » Nytt, fräscht och modernt – Nytt Spa i Ystad och Falkenberg

Nytt, fräscht och modernt – Nytt Spa i Ystad och Falkenberg

Ingen har väl missat att vi gillar att åka på Spa. Sverige har väldans många riktigt bra Spahotell och anläggningar. Och fler blir dem. Två nya toppmoderna anläggningar har nu öppnat upp. En helt ny och en nygammal. Falkenberg Strandbad har en hotellanläggning och läge i toppklass, det som saknades där var just ett Spa. Nya The Retreat Club öppnade tidigare i somras och har allt du kan önska av ett Spa. Detta i kombination med havet kan bli något extra!

Ystad Saltsjöbad hade tidigare ett Spa, men med några år på nacken och x antal besökare behövdes det rustas upp. Den 1 augusti öppnade nya The Creek Experience! Med utgångspunkt från en tropisk regnskog inspireras Spaanläggningen av de 4 elementen. Det är alldeles säkert något extra!

Någon mer än jag som blir sugen? Jag kommer besöka dessa två anläggningar i början av hösten och kommer att rapportera allt!

 

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. FREDAG. Vinnare och nytt år på g!

 2. -
 3. FREDAG. Erbjudande Ystad Saltsjöbad, Sommarpratare och Aspa Herrgård

 4. -
 5. FREDAG. Hotellbesök, mello, 48h Special och nytt nyhetsbrev

2 kommentarer för “Nytt, fräscht och modernt – Nytt Spa i Ystad och Falkenberg”

 1. Hej!
  Hur bokar jag till Ystad genom ert erbjudande?
  Vilken fantastisk ide med hotell special man vill verkligen bege sig av på så fina erbjudande.
  Med vänliga hälsningar
  Maggan Lööf

 2. Hej Maggan! Kul att du hittade till oss! Ystad Saltsjöbad kan du läsa mer om och boka här: http://www.hotelspecials.se/hotels/ystad_saltsjoebad.html
  Vi har också som du skriver kampanjer lite då och då, nästa stora Spakampanj är SpaWeek som startar v. 35. Exakt dag och tid meddelas inom kort så håll utkik här på vår blogg eller på vår facebook så missar du inget! Hoppas att Ystad är med då! :-)
  Ha en fin dag,

  Paulina, HotelSpecials.se

Lämna en kommentar